Auto-Created-3
07 Şubat 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Almanya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, çıplak poz veren ilk aristokrat oldu

Almanya Prensesi 37 yaşındaki Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, bir dergi çekimi için cesur bir adım atarak çıplak şekilde kamera karşısına geçti. Prenses, Playboy dergisine poz veren ilk aristokrat oldu, bu da dikkatleri üzerine çekti. Cesur hamlesiyle büyük ilgi gören prenses, görüntülerin ailesi tarafından onaylanmayabileceğini ancak tolere edilebileceğini belirtti.

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, son kral 3. Friedrich'in soyundan geldiğini ve atalarının bu tür pozları onaylayacağını düşündüğünü ifade etti. Ancak, ailesinin bu durumu tamamen kabul edeceğinden emin olmadığını belirtti. "En azından tolere ederler" diyerek durumu özetledi.




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Survivor'dan çekilen Sahra'dan olay sözler: Beni ailemle vuran kahpelerin hayatını bitirmeye geliyorum 84 yaşında iş arayan kadının isyanı gündem oldu: Daha evime et girmedi Depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın annesinden duygusal paylaşım Türkiye'den Tazminat Alabilmek için ABD'ye Başvurdu