Auto-Created-3
12 Ocak 2024 ( 10 izlenme )
Reklamlar

Bahçeden markete gidene kadar 20 kat artıyor! Mandalina ve portakal üreticileri fiyat farkına tepkili

Adana'nın Kozan ilçesinde narenciye üreticileri, bahçede satışa sundukları mandalina ve portakalın marketlerdeki fiyat farkına tepki gösteriyor.


Bahçede kilogramı 1 TL'ye satılan mandalinanın markette 20 TL'ye, kilogramı 3 TL'ye satılan portakalın ise markette 45 TL'ye satılmasını eleştiren çiftçiler, bu durumun kendilerini zarara uğrattığını ifade ediyor. Üreticiler, yerel yönetimlerin destek sağlamasını ve ürünlerin bahçeden alınarak uygun fiyatla dağıtılmasını talep ediyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan, suç gelirlerini aklama suçlamasıyla gözaltına alındı Paris'te Eyfel Kulesi yakınında bıçaklı ve çekiçli saldırı: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı Borsada Hareketlilik Devam Ediyor Hamas'ın Şifa Hastanesi'nde üssü olduğuna dair kanıt bulunmaması İsrail üzerindeki ateşkes baskısını artıracak