Auto-Created-3
09 Aralık 2024 ( 20 izlenme )
Reklamlar

Bursa'da cani koca vahşeti! Evlilik yıl dönümü bahanesiyle kandırdığı genç kadını katletti

Bursa’da Fahri Karan isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu 16 yıllık eşi Serpil Karan'ı evlilik yıl dönümü bahanesiyle tenha bir yere götürerek katletti. Eşini göğsünden vurarak öldüren Fahri Karan, cinayetin ardından silahla kafasına sıkarak intihar etti.

Türkiye'yi derinden etkileyen kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Bursa'nın Yıldırım ilçesinde 42 yaşındaki 5 çocuk babası Fahri Karan, 33 yaşındaki 16 yıllık eşi Serpil Karan'ı vahşice katletti.

Serpil Karan, geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasına gelindiğinden, bir süre önce kadın sığınma evine yerleşti. İnşaat işçisi Fahri Karan, eşi ile evlilik yıl dönümü nedeniyle buluşmak isteyince, genç kadın bu teklifi kabul etti.

Bursa'da cani koca vahşeti! Evlilik yıl dönümü bahanesiyle kandırdığı genç kadını katletti  1. Resim

TABANCAYLA GÖĞSÜNDEN VURDU

Fahri Karan, aracıyla aldığı eşi Serpil Karan’ı tenha bir yere götürdü. Eşi ile araç içinde tartışmaya başlayan Fahri Karan, yanındaki tabancayla eşini göğsünden vurdu.

Yaralı kadının ölmesini bekleyen koca, daha sonra silahı başına dayayıp intihar etti. Haberi alarak olay yerine gelen çiftin yakınları sinir krizi geçirdi. Savcının incelemesinin ardından çiftin cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin kısa adı DEM Partisi'ydi. Demet Şener, 360 Derece Programında Demet Akalın İddialarını Yalanladı Mısır'ın plajlarıyla ünlü turistik kentinde bir kadın, köpek balığı saldırısına uğradı Azerbaycan seçime gidiyor: İlham Aliyev "Muzaffer halkın muzaffer lideri" sloganıyla beşinci dönemine hazırlanıyor.