Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplanıyor. Yarın yapılacak toplantıda, oldukça önemli konular ele alınacak. İranİsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele, masadaki öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor.
Bu kabine toplantısı, yerel seçimler sonrası, yaklaşık 1,5 aylık bir aradan sonra gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan toplantıda, yoğun bir gündem bekleniyor.
Ana gündem maddesi olarak, İran ile İsrail arasındaki gerilim öne çıkıyor. Orta Doğu'da artan gerilimin düşürülmesi için Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin değerlendirilmesi bekleniyor.
Toplantıda ayrıca, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları da ele alınacak. Özellikle yaz döneminde genişletilmesi planlanan Irak'ın kuzeyindeki operasyonların, toplantıda detaylıca değerlendirilmesi bekleniyor. Bu operasyonlarla ilgili stratejilerin ve hedeflerin belirlenmesi önem arz ediyor.
FED Başkanı Powell'ın "Faizi daha da artırmaya hazırız" mesajı sonrası Avrupa ve New York borsaları günü yükselişle kapattı11 izlenme
Ev sahibi seçimi değişti! Hedefleri artık aileler yerine öğrenciler ve bekarlar13 izlenme
Özel okul ücretlerinin zam hesabı değişti! İşte yeni formül10 izlenme
Hadise'nin fotoğrafındaki gizemli erkek kafa karıştırdı! Mehmet Dinçerler diyen de var Berk Atan diyen de15 izlenme
Türk-İş'ten hükümete asgari ücret resti: Açlık sınırı olan 14 bin TL teklif edilirse masadan kalkarız11 izlenme
MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim Tanya oldu16 izlenme
Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu13 izlenme
İstanbul'da İspark ücretlerine yüzde 57 zam yapıldı13 izlenme