Ünlü oyuncu Büşra Pekin'in son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik müdahalelerle ilgili çıkan iddialar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Daha önce estetik iddialarını her seferinde reddeden Pekin, yüzündeki son değişimle dikkat çekti. Büşra Pekin'in saçlarını kısacık kestirip sarıya boyamasının yanı sıra, yüzündeki incelikler ve "Hollywood yanağı" olarak adlandırılan işlem, takipçileri arasında farklı yorumlara neden oldu.
Ünlü oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda estetik yapmadığını, yüz bandı kullandığını belirtmişti. Ancak son paylaşımıyla birlikte yüzündeki belirgin değişiklikler dikkat çekti. "Havuçlu anne" karakteriyle tanınan Pekin'in yüzündeki estetik müdahale, takipçilerinin ilgisini çekti ve sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
Öte yandan, Büşra Pekin'in daha önce 15 kilo verdiğini ve bu kilo kaybını diyet ve sporla elde ettiğini belirtmesine rağmen, yüzündeki değişikliklerin ardında estetik müdahale olup olmadığı konusundaki spekülasyonlar devam ediyor. Takipçiler arasında, değişimi olumlu bulanlar olduğu kadar eleştirenler de bulunuyor. Pekin'in estetikle ilgili net bir açıklama yapmaması, merak uyandırmaya devam ediyor.
Yanına yaklaşıp kendini tatmin eden sapık motosikletliyi ifşa etti22 izlenme
Oğlunu istismar etmekle suçlanan Doktor Ender Saraç hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti16 izlenme
Atatürk heykeline balyozlu saldırı12 izlenme
Türkiye, Bulgaristan ve Romanya mayın anlaşması imzaladı: NATO üyesi üç Karadeniz ülkesinin hedefleri neler?57 izlenme
Gazze'de açlık: Filistinliler gökyüzünden yardım bekliyor27 izlenme
Özgür Özel Cuma günü CHP genel başkanlığına adaylığını hangi mesajlar ile açıklayacak?22 izlenme
Bugünden itibaren geçerli olacak! İşte pasaport, ehliyet ve cep telefonu harçlarının zamlı fiyatları15 izlenme
Haluk Levent'ten Erzincan'daki göçük faciasıyla ilgili konuştu: Bir işçi kendi imkanlarıyla kurtuldu21 izlenme
Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu?
Cumhuriyetin 100. yılında İngiliz ve ABD basınında neler yazıyor?
Enerji Bakanı Bayraktar: Gabar'da rekor kıracağız
Vatandaşın paylaşımıyla harekete geçen ekipler, zincir markette paket paket küflenmiş kek buldu