Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat, Bakırköy'deki Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tetkiklerin ardından tekrar cezaevine gönderildi.
Dilan Polat, 5 Kasım'da kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı. Eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte 14 şüpheli arasında yer almıştı. Polat'ın avukatları, müvekkillerinin psikolojisinin iyi olmadığını belirtmişlerdi.
Antidepresan ilaç kullanan Dilan Polat'ın ilaçlarının bitmesi üzerine 29 Aralık'ta Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Yapılan tetkikler sonrasında tekrar Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.
Polat, hapisten bir mektup göndermiş ve içindeki duygularını, hapishane koşullarını anlatmıştı. Mektupta, "Çok özledim be Kübra'm. Size gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim. Boğuluyorum burada. Canım annem sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum. Şuan saat 20:30 öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten..." ifadeleri yer alıyordu.
Müge Anlı’dan Rahmi Hoca Açıklaması26 izlenme
DİŞ TAŞLARI TEMİZLİĞİNİN EN KOLAY 3 PRATİK YOLU DETAYLAR YORUMDA17 izlenme
Yakışıklılığı zaten dünya çapında tescilliydi25 izlenme
Eşinin ihanet görüntüsünü ifşa etmişti! Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı33 izlenme
Son seçimi bilen anket şirketi İstanbul'u açıkladı20 izlenme
Büyük sarsıntı22 izlenme
Ahmet Bey ve Papağan18 izlenme
Bankada parası olanlar battı13 izlenme
Papa Francis: Mezarım hazır, cenazem sade olmalı
Ferit'i görenler tanıyamadı
Sizin de başınıza gelebilir
İşte o değişim.