Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Kızıl Goncalar" dizisinin hedef alınmasına dair bir yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi. Nazlıaka, dizinin AKP Hükümeti döneminde palazlanan tarikatları gözler önüne serdiği için gericiler tarafından hedef alındığını ifade etti.
Nazlıaka'nın açıklamasında, "Kızıl Goncalar dizisi AKP Hükümeti döneminde palazlanan tarikatları gözler önüne serdiği için gericiler tarafından hedef tahtasına konuldu. İsmailağa Cemaati, 'Dizi son bulmalı' diye ayaklanırken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'İncelemeye alındı' dedi" ifadelerine yer verildi.
Nazlıaka, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a yönelterek 8 soru sordu:
Nazlıaka, son olarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin laik ve demokratik bir ülke olduğu gerçeğini askıya almanıza, yaşanan rezilliklerin üzerini örtmenize asla izin vermeyeceğiz" dedi.
Cem Karaca filmi mahkemece durduruldu! Ekipten jet açıklama geldi: Gösterim devam ediyor11 izlenme
Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği birbirinden önemli mesajlarda19 izlenme
Nebati: Muhalefetin "enflasyon yükselecek" tavrı bir çok kesimin ekonomiye bakışını bozdu.22 izlenme
Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 21 kuruş indirim gelmesi bekleniyor22 izlenme
CHP, ek MTV alımını öngören yasal düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.22 izlenme
Altının gram fiyatı 1.690 liradan işlem görüyor12 izlenme
CHP'nin yeni parti meclis toplantısı nasıl şekillendi?30 izlenme
CHP'li Başarır'dan Cemal Canpolat'a sert tepki: Gereken yapılacak, o hadsize haddini bildireceğiz21 izlenme