Papa Franciscus'un, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile yaptığı özel telefon görüşmesinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları için "terör" ifadesini kullandığı iddia edildi. Washington Post'un üst düzey bir İsrailli yetkiliye dayandırdığı habere göre, Papa, Herzog'a "Teröre terörle karşılık vermek yasak" diyerek İsrail'i uyardı.
Görüşmede Herzog'un Gazze'deki saldırıları "kendini savunma" olarak nitelendirdiği, ancak Papa'nın sivillerin sorumlu tutulmaması gerektiğini belirttiği ifade edildi. Habere göre, Papa'nın uyarılarının ve ifadelerinin İsrail tarafından kamuoyuna açıklanacak kadar olumsuz bulunduğu belirtiliyor.
Ancak bu tür diplomatik görüşmeler genellikle gizli kalır ve görüşmelerin içeriği sadece taraflar arasında bilinir. Bu nedenle haberin doğruluğu net bir şekilde doğrulanamaz.
Çin'in en büyük e-ticaret ve teknoloji şirketlerinden biri olan Alibaba, CEO değişikliği yaşıyor14 izlenme
Son Dakika: Konut satışları Temmuz'da %16,7 artarak 109.000'i aştı11 izlenme
Fabrika işçisi 12 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti14 izlenme
Hong Kong'da tayfun ve sel bir arada: 2 kişi hayatını kaybetti, 110 kişi yaralandı7 izlenme
Erdoğan: 31 Mart seçimleri irtifa kaybına son verecek ve İstanbul'un hak ettiği hizmetleri yeniden sunmasını sağlayacak9 izlenme
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, açıklamalarda bulundu13 izlenme
İzmir'de taksi ücretlerine zam: Bindi-indi 30 TL oldu9 izlenme
İdrar Yolu Enfeksiyonunu Önlemede En Etkili 5 Yöntem9 izlenme
Günlerdir Müge Anlı'da aranan adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
Bakan Işıkhan'a açıkça soruldu: Asgari ücret 17.500 lira olur mu?
İdo Tatlıses'in 3 günlük bebeği kalp rahatsızlığından dolayı ameliyat oldu
Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı