Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatını gerçekleştiren işçilere ödeme yapmadığı gerekçesiyle yaşanan olaylar nedeniyle gözaltına alındı. İşçiler, Toprak'ın ödeme yapmaması üzerine çıkan tartışmada şiddet uygulandığını ve kendilerine silah çekildiğini ifade etti. Olay sırasında işçilere sopa ve yumrukla saldırıldığını belirten mağdur işçiler, yaşadıkları korku dolu anları anlattılar.
Ferman Toprak'ın 1,5 milyon lira karşılığında yaptırdığı villanın tadilatında yaşanan bu olay, şarkıcının işçilere ödeme yapmama iddialarıyla gündeme geldi. İşçiler, yaşadıkları mağduriyeti ve saldırıyı hastaneye giderek rapor alırken, Ferman Toprak ise gözaltına alındı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
Ferman Toprak'ın şiddet uyguladığı iddiaları ve gözaltına alınması, medyada geniş bir şekilde yer bulmuş durumda. İlerleyen süreçte olayla ilgili mahkeme kararları ve polis soruşturması sonuçları hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.
Dilan Polat'a ait polikliniğe silahlı saldırı11 izlenme
Avrupa borsaları yüzde 3'ün üzerinde kayıp yaşadı17 izlenme
Los Angeles'da birkaç gün arayla aynı rezidansta iki model ölü olarak bulundu9 izlenme
İsrail-Hamas çatışmaları sonrası kruvaziyer gemileri rotayı Türkiye'ye çevirdi!9 izlenme
Başarılı oyuncu Ahmet Kural baba oluyor9 izlenme
Model Sika Moon, yapay zeka ile oluşturduğu kopyası sayesinde ayda 20 bin dolar kazanıyor15 izlenme
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), "Veriler beklediğimizden daha olumlu"9 izlenme
Emekli Maaşlarında Kademeli Sistem Nasıl Olacak?15 izlenme
Dilan Polat ve Sıla Doğu polisler eşliğinde Marmara Cezaevi'ne getirildi
Binek otomobil ihracatı 9,2 milyar dolara ulaştı
Sinan Ateş'in eşinden Akşener'e destek: Beni takip ettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler
Memurlar ve emekli memurlar için toplu iş sözleşmesi başlıyor!