Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçe görüşmelerini izledi.
TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca'nın başkanlığında toplandı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmelere başlandı. Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı, TBMM'de gerçekleşen bu görüşmeleri dikkatle takip etti.
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın TBMM'deki varlıklı görüntüleri, sosyal medyanın ilgisini çekti. Bu görüntülerle ilgili yapılan yorumlarda, "Sanatçılar o koltuklara çok yakıştı" ifadeleri sıkça kullanıldı.
Hatırlatmak isterim ki, Tamer Karadağlı 11 Ağustos tarihinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmış, Tan Sağtürk ise 15 Eylül'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak göreve başlamıştı.
37. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi İstanbul'da gerçekleşti9 izlenme
1 Eylül'e yaklaşırken, denizlerdeki av yasağı sona eriyor ve balıkçılar yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor19 izlenme
Türkiye'nin İsrail-Filistin sorununun çözümüne yönelik önerdiği garantör modeli dünyada nasıl algılandı?16 izlenme
Hadise ve Murat Boz 6 yılın ardından aynı sahnede! Performansları büyük alkış aldı16 izlenme
Kendisini eve kapatarak kimseyle konuşmadığı söylenen Harika Avcı, yıllar sonra görüntülendi9 izlenme
Hisarcıklıoğlu Güven Tazelemek için Çabalıyor9 izlenme
Şef Arda Türkmen'in eşi trafik magandasının saldırısına uğradı12 izlenme
Altının kilogram fiyatı 1 milyon 841 bin 900 liraya yükseldi9 izlenme
2,5 milyarlık vurgunda aranan Sedat Ocakçı yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalandı
İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 18, taksi ve servis ücretlerine yüzde 28 zam geldi
ABD'de martta aylık bazda ithalat fiyat endeksi azalışta
Kazakistan'da üniversite hastanesinde skandal! Bakire kız öğrencilerin isim ve telefonları sızdırıldı