Auto-Created-3
22 Ağustos 2023 ( 14 izlenme )
Reklamlar

Uzun bir süredir Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter, programa veda etti

Uzun bir süredir Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter, programa veda etti. Serter'in yerine ise Beyaz TV'de görev yapan Ebru Şancı getirildi.

Ekranlardan bir süre ara veren Öykü Serter, kendi YouTube kanalı üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasını sunmaya başlamıştı. Ancak eylül ayında sezon finaline yaklaşan yarışmadan ayrıldı. Yerine ise Ebru Şancı'nın getirildiği duyuruldu.

Öykü Serter'in Kısmetse Olur'dan ayrılma nedeni hala netlik kazanmış değil. Ancak Ebru Şancı, Beyaz TV'de sunduğu Söylemezsem Olmaz programından ayrılarak Kısmetse Olur'un yeni sezonu için başvuruların başladığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ebru Şancı, sivri dili ve eğlenceli yorumlarıyla tanınıyor ve yeni görevi için heyecanla hazırlanıyor gibi görünüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

22 yıl sonra ortaya çıktı: İşte Hablemitoğlu’nun suikasttan önceki son konuşması! 2 kez güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos, silah kaçakçılığından tutuklandı 10 bin yeni polis alımı yapılacak! İşte aranan şartlar ve alacakları maaş Hakem Halil Umut Meler'e saldırısının ardından tutuklanan Faruk Koca'ya ömür boyu futboldan men cezası verildi.