Ünlü oyuncu Emre Kınay, turneye gitmek üzere evinden ayrıldığı sırada karşılaştığı yol yapım çalışmaları nedeniyle uçağını kaçırdı. Durumu sosyal medya üzerinden paylaşan Kınay, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İGDAŞ'ı bilgilendirme yapmamakla suçlayarak sert eleştirilerde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde yaşadığı trafik sıkışıklığına benzer bir durumu daha tecrübe eden Emre Kınay, bu kez yol çalışmaları yüzünden uçağını kaçırdı. Sosyal medyada paylaştığı uzun bir video ile olayı anlatan Kınay, İBB ve Kadıköy Belediyesi'ni sorumsuzlukla suçladı.
"Ben Moda'da yaşıyorum. İstanbul Belediyesi ve İGDAŞ, hiçbir bilgilendirme yapmadan tek yolu kapatmış. Ambulansın, hastanın, uçağa yetişmesi gereken vatandaşın da oradan geçtiği yolu kapatmışsınız. İskeleye doğru yönlendirme var, onu da yapmamışsınız. 150 metreyi 1 saat 10 dakikada geldim. Neresinden tutsan dökülüyor. İGDAŞ böyle bir şey yapacaksa söyleyemez mi 'Doktor Esat Işık Caddesi'nde bir doğalgaz çalışması yapılacaktır. Ona göre tedbirinizi alın' uçağı kaçırdım. Kim bu sorumluluğu alacak? Kim bunun sorumlusu; Ekrem İmamoğlu mu? Ulaştırma Bakanlığı mı? İGDAŞ mı? sonra adın deliye çıkıyor; çıkar tabi. Neyi doğru yapıyorsunuz hayatınızda birbirinizle didişmekten başka. Olacak iş mi? 2 bin 500 liram gitti. Ben bir uçak için kaç saat önceden çıkabilirim ki böyle bir salaklık olabilir mi?" şeklinde öfkesini dile getirdi.
Başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy evlendi6 izlenme
Dağıstan'a inen İsrail uçağını basıp Yahudi arayan kişilerden 60'ı tutuklandı12 izlenme
CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Gücünüzü anayasadan alıyorsun, bindiğin dalı kesiyorsunuz17 izlenme
Türkiye'nin ilk kadın amirali unvanını alan Gökçen Fırat için NATO'dan dikkat çekici bir açıklama geldi12 izlenme
Serbest bırakılan Banu Parlak adliyeden kaçtı! İfadesi ortaya çıktı15 izlenme
Gazeteci Merdan Yanardağ, Cumhurbaşkanına hakaret suçundan yargılandığı davada beraat etti14 izlenme
CHP aday tanıtım toplantısında Lütfü Savaş'ın ismi açıklanmadı.18 izlenme
AYM, numara taşınmasına ilişkin itirazında GSM şirketinin mülkiyet haklarının ihlal edildiği kararını verdi18 izlenme
90.5 milyar dolarlık rekor kırdı
Hindistan'ın bir zamanlar dini çatışmaların merkezi olan Ayodhya şehri, "Hindu Vatikan'ına" dönüşüyor.
Eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir, acil görev emriyle apar topar Dominik'e gitti
Tesla, 2 milyondan fazla aracı otopilot yazılımını güncellemek için geri çağırdı