Auto-Created-3
07 Şubat 2024 ( 9 izlenme )
Reklamlar

Almanya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, çıplak poz veren ilk aristokrat oldu

Almanya Prensesi 37 yaşındaki Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, bir dergi çekimi için cesur bir adım atarak çıplak şekilde kamera karşısına geçti. Prenses, Playboy dergisine poz veren ilk aristokrat oldu, bu da dikkatleri üzerine çekti. Cesur hamlesiyle büyük ilgi gören prenses, görüntülerin ailesi tarafından onaylanmayabileceğini ancak tolere edilebileceğini belirtti.

Xenia Florence Gabriela Sophie Iris, son kral 3. Friedrich'in soyundan geldiğini ve atalarının bu tür pozları onaylayacağını düşündüğünü ifade etti. Ancak, ailesinin bu durumu tamamen kabul edeceğinden emin olmadığını belirtti. "En azından tolere ederler" diyerek durumu özetledi.




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Altının gram fiyatı 1.696 lira seviyesinden işlem görüyor. İsrail ‘Kürdistan’a bağımsızlık istedi İsrail'in misilleme saldırısı öncesi İran'dan tehdit: Saniyeler içinde karşılık veririz Rusya lideri Putin, İngiltere ile balıkçılık anlaşmasını iptal etti