Uzun bir süredir Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı" için ülkeye dönüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimleri, İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi dört farklı şehirde gerçekleştirilecek.
Mahsun Kırmızıgül'ün uzun bir aradan sonra ekrana döneceği iddialı dizisi için ilk anlaşılan oyuncu Halil Ergün olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul da bu projeye dahil oldu. Kırmızıgül'le anlaşan Cumbul, İstanbul'a gelerek dizinin çekimleri için hazırlıklara başladı.
Mahsun Kırmızıgül'ün ortak olduğu Boyut Film'in, deneyimli yapımcı Fatih Aksoy ile birlikte çekeceği dizinin ilk bölümlerinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenecek. Kanal D'de izleyicilerle buluşacak olan dizide, Feraye Şahin'in kaleme aldığı masalsı bir aşk hikayesi anlatılacak. Dizinin çekimleri, İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi Türkiye'nin farklı ve özel mekanlarında gerçekleştirilecek.
O Emekliler İkramiye Alamayacak26 izlenme
Hepimizin Evinde Var13 izlenme
Doktorlar müdahale etse de faydası olmadı.15 izlenme
kaza9 izlenme
Emeklilere müjde! Hesaplara yatmaya başladı...16 izlenme
Somer Sivrioğlu'nun oğlu meğer oyuncuymuş!13 izlenme
boşanmak istiyordum19 izlenme
Neden yapıldığına kadar hepsini Açıkladı26 izlenme