Uzun bir süredir Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı" için ülkeye dönüyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimleri, İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi dört farklı şehirde gerçekleştirilecek.
Mahsun Kırmızıgül'ün uzun bir aradan sonra ekrana döneceği iddialı dizisi için ilk anlaşılan oyuncu Halil Ergün olmuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul da bu projeye dahil oldu. Kırmızıgül'le anlaşan Cumbul, İstanbul'a gelerek dizinin çekimleri için hazırlıklara başladı.
Mahsun Kırmızıgül'ün ortak olduğu Boyut Film'in, deneyimli yapımcı Fatih Aksoy ile birlikte çekeceği dizinin ilk bölümlerinin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenecek. Kanal D'de izleyicilerle buluşacak olan dizide, Feraye Şahin'in kaleme aldığı masalsı bir aşk hikayesi anlatılacak. Dizinin çekimleri, İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi Türkiye'nin farklı ve özel mekanlarında gerçekleştirilecek.
TV8'de program yapmaya hazırlanan Demet Akalın'ın partneri Jess Molho oldu23 izlenme
Alaplı'da otomobil bariyerlere çarptı: 1 yaralı56 izlenme
Döviz mevduatlarında düşüş devam ediyor. 3 yılın en düşük seviyesine indi!14 izlenme
Merkez'in faiz açıklamasında dikkat çeken detay: Gerekli parasal sıkılık düzeyine ulaştık22 izlenme
Yargı dizisi organ bağışı sahnesiyle bir hastaya umut oldu25 izlenme
990 kilogramlık inek 17 bin avroya satıldı14 izlenme
İBB'den yerel seçim anketi! Selçuk Bayraktar yüzde 46 oyla İmamoğlu'nu en çok destekleyen isim oldu.16 izlenme
13 yaşındaki çocuk, annesini uyuduğu sırada bıçaklayarak öldürdü19 izlenme