Auto-Created-3
23 Ocak 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Apple, Rusya'da antitekel yasasını ihlal ettiği için 1,2 milyar ruble ceza ödedi

Rusya Federal AntiTekel Servisi (FAS), Apple'ın antitekel mevzuatına aykırı davrandığını tespit ederek şirkete 1,2 milyar ruble para cezası verdi.


FAS'ın açıklamasına göre, Apple'ın iOS uygulama geliştiricilerine müşterilere yönelik kısıtlamalar getirdiği ve App Store dışındaki satın alma işlemleri için ödeme yapma olasılığı konusunda bilgilendirmelerin yasaklandığı belirlendi. Bu nedenle Apple, Rusya'da antitekel yasasını ihlal ettiği gerekçesiyle 1,2 milyar ruble para cezası ödedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

DEM'in Öcalan ziyareti Bahçeli'yi mutlu edecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 797 bin liraya geriledi Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Suriye siyasetini öve öve bitiremedi Memur ve emekli maaşı zammı için kritik tarih: Rakam belli oldu, 2 senaryo ortaya çıktı