Auto-Created-3
13 Şubat 2024 ( 22 izlenme )
Reklamlar

CHP belediye başkan adaylarını belirledi: Özel, Hatay'da değişiklik yapma yetkisine sahip.

CHP belediye başkan adaylarını belirledi: Özel, Hatay'da değişiklik yapma yetkisine sahip.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını belirleme sürecini dün sabaha kadar süren Parti Meclisi (PM) toplantısında tamamladı.

Kamuoyunun tepkileri üzerine Başbakanlık'ta adaylığı gündeme gelen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş hakkında nihai karar verilmedi.

Başbakanlık üyelerinin de eleştirilerine hedef olan Lütfü Savaş'ın yerine yeni ismin aday gösterilmesine karar verme yetkisini Başkan Özgür Özel'e verdi.

Başbakan'dan isim önerileri alan Özel'in, daha iyi bir aday bulunması halinde aday değişikliği yapılacağı mesajını verdiği söylenirken, parti lobisinde değişiklik yapmanın kolay olmayacağı konuşuldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Enerji Bakanı Bayraktar: Gabar'da rekor kıracağız Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'a yönelik son operasyonunun bölgedeki sonuçları neler oldu? Apple'ın İrlanda'ya 13 milyar euro vergi ödemek zorunda kalıp kalmayacağı belli olacak Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı ile görüştü: Gündem Suriye! Sığınmacılar için ilave 1 milyar avro geliyor