CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, şoförlerin ehliyet affı talebinde bulunarak, insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebep vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi.
Çan, ehliyet affı talebinde bulunan şoförleri hatırlatarak, bu kapsamda insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebep vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için geçerli olacak bir ehliyet affının hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.
Ayrıca Çan, marketlerdeki 700 farklı ürüne yapılan zamla birlikte, iktidarın sessiz kaldığını ifade etti. Akaryakıt zamlarının şoför esnafını olumsuz etkilediğine de değinen Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların, şoför esnafını suçlu gibi gösterdiğini ancak aslında birçok ulaşım ürününe yapılan zamların da şoförleri zor durumda bıraktığını vurguladı. Şoförlerin ehliyet affı taleplerini dile getiren Çan, bu taleplerin dikkate alınmasını ve insan canına zarar vermeyen şoförler için özel bir affın hayata geçirilmesini istedi.
Cari açık 12 aylık rekoru kırarak 45 milyar doları aştı10 izlenme
Yeşilçam oyuncusu Cevdet Arıkan hayatını kaybetti13 izlenme
Sanatçı Kadir İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi sona erdi22 izlenme
Panama Kanalı, kuraklık nedeniyle zorlu bir dönemden geçiyor13 izlenme
Nureddin Nebati, bugün açıklanan Nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı16 izlenme
Finlandiya neden Rusya ile tüm sınırlarını kapattı?8 izlenme
Gökyüzünden bakıldığında 'Allah' lafzı görünen cami! 8 yılda tamamlandı, 22 ekimde açılacak12 izlenme
İspanya'nın Katalonya bölgesinde kuraklık nedeniyle acil durum ilan edildi13 izlenme