CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, şoförlerin ehliyet affı talebinde bulunarak, insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebep vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için bir defaya mahsus ehliyet affı uygulanmasını istedi.
Çan, ehliyet affı talebinde bulunan şoförleri hatırlatarak, bu kapsamda insan canına kast etmeyen, yaralamaya sebep vermeyen ve madde bağımlısı olmayan şoförler için geçerli olacak bir ehliyet affının hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.
Ayrıca Çan, marketlerdeki 700 farklı ürüne yapılan zamla birlikte, iktidarın sessiz kaldığını ifade etti. Akaryakıt zamlarının şoför esnafını olumsuz etkilediğine de değinen Çan, şehir içi ve şehirlerarası ulaşım ile taksi tarifelerine yapılan zamların, şoför esnafını suçlu gibi gösterdiğini ancak aslında birçok ulaşım ürününe yapılan zamların da şoförleri zor durumda bıraktığını vurguladı. Şoförlerin ehliyet affı taleplerini dile getiren Çan, bu taleplerin dikkate alınmasını ve insan canına zarar vermeyen şoförler için özel bir affın hayata geçirilmesini istedi.
Dilencinin bir günlük hasılatı24 izlenme
Hepsi akp geçiyor..27 izlenme
Korkutan görüntü kamerada!18 izlenme
Prof. Dr. Naci Görür Açıkladı!24 izlenme
Sokağa çıkma yasağı ilan edildi17 izlenme
Tarih verildi bu şehirlere şiddetli kar geliyor >>> DETAYLAR YORUMDA18 izlenme
Gelin kaynana29 izlenme
yaşanan mucize yeşil sarıklı adam22 izlenme