Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek'ten 31 Mart'a kadar kesenin ağzının açılmasını istedi" iddiasının doğru olmadığını açıkladı. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın tamamen asılsız olduğu belirtildi. Ayrıca, ülkenin ekonomi yönetiminin Orta Vadeli Program (OVP) hedefleri doğrultusunda çalıştığı ve bütçe disiplinini öncelediği vurgulandı. Vatandaşlardan manipülatif haberlere itibar etmemeleri istendi.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak seçim ekonomisi iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Şimşek, 2024 yılında bütçe hedeflerini tutturmak için kararlı olduklarını ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın güçlü destekleriyle program hedeflerine ulaşmak için gerekli politikaları kararlılıkla uyguladıklarını ifade etti.
İnstagramda tanışan çift boşanma arefesinde14 izlenme
Konut satışlarında düşüş sürüyor: TÜİK illerdeki son durumu duyurdu10 izlenme
İsrail karanlığa gömülen Gazze'yi aralıksız vuruyor! Can kaybı arttı, görüntüler korkunç11 izlenme
Darp ve hakaret davasında yargılanan Cengiz Kurtoğlu, 2 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı13 izlenme
1.800 Personeli İşten Çıkarma Kararı Aldı10 izlenme
Merkez'in hamlesiyle kredi kartı ve kredi faizleri de yükselecek! İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak yeni oranlar15 izlenme
ÖTV farkı sonrası motorine bir zam daha bekleniyor19 izlenme
Son Dakika: G20 Liderler Zirvesi sonuç bildirgesi yayımlandı! Türkiye'ye övgü, Rusya ve Ukrayna'ya çağrı var20 izlenme
Bir gazetecinin Özgür Özel hakkında kaleme aldığı dedikodu: 'Hiç kimse kaleme almaya ya cesaret edemedi''
Türkiye İstatistik Kurumu, 2022 yılı kırmızı et üretimi ve çiğ süt üretimi istatistiklerini yayınladı
Dilan Polat'ın lüks araçları TMSF'ye çekildi
Serbest bırakılan Banu Parlak adliyeden kaçtı! İfadesi ortaya çıktı