Şarkıcı Volkan Konak, yaptığı açıklamalar nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Volkan Konak'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Ali Erbaş ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na yönelik eleştirilerde bulunduğu gerekçesiyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçuyla suçlanmasına karar verdi ve bu konuda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Volkan Konak ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın suç duyurusuna karşılık olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.
İstanbul Üniversitesi'nden İsrail'e boykot kararı14 izlenme
2,5 milyarlık vurgunda aranan Sedat Ocakçı yurt dışına kaçma hazırlığındayken yakalandı21 izlenme
TCMB, Bir şirkete faaliyet izni verirken diğerine iptal kararı verdi18 izlenme
Ertelenen Süper Kupa finaline Suudi Arabistan basınında sınırlı sayıda yer verildi21 izlenme
ABD Kongresi'nde F-16'ların Türkiye'ye satışına ilişkin süreç tamamlandı21 izlenme
Emekli Maaşlarında Kademeli Sistem Nasıl Olacak?19 izlenme
Altının gram fiyatı 1.650 lira seviyesinden işlem görüyor19 izlenme
Avrupa Adalet Divanı: Belçika belediyesinin başörtüsü dahil tüm dini sembolleri yasaklaması ayrımcılık teşkil etmiyor12 izlenme
Bakan Şimşek: "Ekonomi politikalarımız kısa vadede fiyat istikrarını ve finansal istikrarı hedeflemektedir"
Maaş yetmiyor, vatandaş bankaya koşuyor... Bireysel borçlanmada trilyonluk rekor
İş Bankası Depremzedeler için 10 Milyar TL'lik Destek Paketi Hazırladı
Kilise saldırısı İtalya basınında geniş yankı buldu! Bakan Yerlikaya'nın sözlerini manşete taşıdılar