Şarkıcı Volkan Konak, yaptığı açıklamalar nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Volkan Konak'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Ali Erbaş ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na yönelik eleştirilerde bulunduğu gerekçesiyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçuyla suçlanmasına karar verdi ve bu konuda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
Volkan Konak ise Diyanet İşleri Başkanlığı'nın suç duyurusuna karşılık olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.
CHP'li vekil29 izlenme
Marmara Denizi 25 Metre Çekildi..20 izlenme
Nilayin bebeginin babası hastane raporunda belli oldu. Mustafa'nın bu aklına bile gelmeme işti. Çünkü asıl babası.... Vaay be evde neler olmuş öyle! (BABASİ YOR'UMDA)19 izlenme
Yeni görüntüler ortaya çıktı. Olayın sonuna böyle gelindi . Neler var > DETAYLAR YORUMDA...15 izlenme
Ucuz olduğu sanılan Tarım Kredi marketleri pahalı fiyatlarıyla gündem olmaya devam ediyor18 izlenme
Halktv'de skandal koronavirüs yorumu yapan profesör27 izlenme
Seda Sayan38 izlenme
Tüm sanat dünyası soke oldu Vefat NEDENİ23 izlenme
GRECO: Türkiye milletvekilleri, hakimler ve savcılar arasındaki yolsuzluğun önlenmesi konusunda ilerleme kaydetmedi
Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadia Marcinko ortadan kayboldu
Dolandırıcılık suçlamasıyla hakim karşısına çıkan YouTuber aylık kazancını açıkladı: 50 ila 100 bin TL arası
MasterChef