Auto-Created-3
12 Mart 2024 ( 13 izlenme )
Reklamlar

Dolar/TL kuru 32'yi aşarak haftaya rekorla başladı

Dolar/TL kuru 32'yi aşarak haftaya rekorla başladı

Türk lirası değer kaybetmeye devam ediyor. Dolar, TL karşısında hızlı yükselişini yeni haftada da sürdürerek bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe rekor kırarak başladı. Döviz kuru 32,03'e yükseldi. Euro 35 liranın, sterlin ise 41 liranın üzerinde.

Cuma günü ABD'den gelen kritik işgücü piyasası verilerinin ardından piyasalar hareketlendi. ABD tarım dışı istihdam verileri Şubat ayında beklentilerin oldukça üzerinde 275.000 fazla olarak artış gösterdi.

Tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasının ardından dolar endeksi 102.358'e geriledi. 10 yıllık ABD tahvillerinin faizi yüzde 4,038'e ulaştı. Dolar endeksi bugün yatay olarak 102.730 seviyesinde seyrederken, 10 yıllık ABD tahvil faizi yüzde 4.069'a geriledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP Haluk Levent'e Hatay adaylığı teklif etti, ünlü şarkıcı olumsuz yanıt verdi Müge Anlı'nın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi Başkent EDAŞ Bakım ve Yatırımları ile Zonguldak’ı Aydınlatıyor Emekli maaşlarında düzenleme yapılacak mı? İşte Erdoğan'ın işaret ettiği tarih