Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in oğulları Kerem'in 1. yaş günü vesilesiyle Fahriye Evcen, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. İlk kez oğlunun yüzünü gösteren Evcen, "Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.
Fahriye Evcen'in paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ayrıca, minik Kerem'in babası Burak Özçivit de kendi Instagram hesabından oğluyla bir fotoğrafını paylaşarak "Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" dedi.
Bu özel anların paylaşılması, çiftin hayranları tarafından sevgi ve tebrik mesajlarıyla karşılandı. Minik Kerem'in ilk yaş günü, ailenin mutlu bir gün geçirmesine vesile oldu.
AB ülkelerine sığınma başvurusunda bulunan Türk vatandaşlarının sayısı rekor seviyeye yükseldi11 izlenme
Alışveriş merkezinde kendini üçüncü kattan boşluğa bıraktı21 izlenme
Almanya, Türkiye'den aldığı kolajenleri iade etti! Meğer denetimden geçmemişler17 izlenme
25 yaşındaki genç denize atladı:Az daha boğuluyordu14 izlenme
İşçi ile İşveren Temsilcileri Görüşme Yapacak17 izlenme
Dolar/TL kuru 32'yi aşarak haftaya rekorla başladı20 izlenme
Erdoğan Macaristan'ı ziyaret ediyor: Bir günlük ziyaretin amacı nedir?9 izlenme
Putin'den Beşar Esad'la ilgili ilk açıklama! "Kendisiyle görüşmeyi planlıyorum"21 izlenme
Yurt dışından getirilen telefonların izin ücreti 20 bin TL oldu!
Erdoğan: Enflasyon yılın 2. yarısında düşecek, alım gücü eskisinin de üzerine çıkacak
Rus yetkililer Prigoyin'in uçak kazasında öldüğünü doğruladı
Reuters: Kanada, Türkiye'ye İHA parçaları satmaya devam edecek