Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplanıyor. Yarın yapılacak toplantıda, oldukça önemli konular ele alınacak. İranİsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele, masadaki öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor.
Bu kabine toplantısı, yerel seçimler sonrası, yaklaşık 1,5 aylık bir aradan sonra gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek olan toplantıda, yoğun bir gündem bekleniyor.
Ana gündem maddesi olarak, İran ile İsrail arasındaki gerilim öne çıkıyor. Orta Doğu'da artan gerilimin düşürülmesi için Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin değerlendirilmesi bekleniyor.
Toplantıda ayrıca, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları da ele alınacak. Özellikle yaz döneminde genişletilmesi planlanan Irak'ın kuzeyindeki operasyonların, toplantıda detaylıca değerlendirilmesi bekleniyor. Bu operasyonlarla ilgili stratejilerin ve hedeflerin belirlenmesi önem arz ediyor.
Gözlük Camı13 izlenme
13 ilimizde peş peşe!..39 izlenme
Usta oyuncu24 izlenme
İmamoğlu hamlesi22 izlenme
MUGE ANLI'DA CI'NAYETİN ARKASINDA BAŞKA OLAY ÇIKTI Karısı (AYRINTI YO'RUMM'DA)18 izlenme
SİNAN ATEŞ SU-İKASTI İLE İLGİLİ İTİRAF GELDİ!14 izlenme
En mutlu günü bakın ne oldu29 izlenme
! SON DAKİKA ! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında rahatsızlanmış evinde istirahata çekilmişti. Doktorları rahatsızlığı açıkladı. Ba.kın hastalığı neymiş.. ( DETAY YORUMDA )14 izlenme