Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın aşkının sona erdiği belirtiliyor. İkilinin gece yarısı kavga ettikleri ve lüks rezidanslarını ayağa kaldırdıkları iddia ediliyor. Ayrıca, oyuncu Devrim Özkan'ın lüks isteklerinin ilişkide büyük bir krize neden olduğu ve bu isteklerin bir kavgaya sebep olduğu konuşuluyor.
Torreira ve Özkan, geçtiğimiz günlerde Ege'de bir tatil yapmış ve bu tatilden sonra birbirlerine aşk dolu mesajlar paylaşmışlardı. Ancak, son günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları ve birlikte çektikleri fotoğrafları kaldırdıkları görülmüştü.
İddialara göre, çiftin aşkı, Torreira'nın rezidansında gece yarısı çıkan kavga ile sona erdi. Devrim Özkan'ın lüks ve sürekli artan istekleri, futbolcuyu maddi sıkıntıya soktuğu öne sürülüyor. Özkan'ın 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çanta gibi istekleri, Torreira'nın harcamalarının 3 milyon TL'yi bulduğu bir dönemde geldiği ve futbolcunun takımdan alacağı ücrette yaşanan aksamaların da para sıkıntısına neden olduğu belirtiliyor.
Bu gelişmeler sonrasında, çiftin birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmeleri ve ilişkilerinin sona ermesi, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda.
Merkez bankası kur korumalı mevduatları aşamalı olarak kaldıracağını duyurdu18 izlenme
Dolar, 30.80 TL'ye çıkarak tarihi seviyesini gördü17 izlenme
Doğum Çantasında Neler Olmalıdır21 izlenme
CHP belediye başkan adaylarını belirledi: Özel, Hatay'da değişiklik yapma yetkisine sahip.22 izlenme
MEMUR-SEN Memur Maaşları Hakkında Açıklama Yaptı31 izlenme
Mehmet Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi! Deprem hariç tüm masraflar doğrulandı16 izlenme
Azerbaycan için çok önemli olan Zengezur koridorunun bir an önce açılması için elimizden geleni yapacağız.21 izlenme
Yurt dışından getirilen telefonların izin ücreti 20 bin TL oldu!23 izlenme
Simge, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 4,5 metrelik özel tasarım elbisesiyle kutladı
Afrika Birliği, darbeden 1 gün sonra Gabon'un üyeliğini askıya aldı
"Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek'ten 31 Mart'a kadar kesenin ağzının açılmasını istedi" iddiası yalanlandı
Lezita fabrikası'nda çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi nedeniyle grev başlattı