Auto-Created-3
09 Ocak 2024 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Güzel oyuncunun lüks istekleri bardağı taşırdı! Devrim Özkan ve Torreira'nın destansı aşkı kavgayla son buldu

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın aşkının sona erdiği belirtiliyor. İkilinin gece yarısı kavga ettikleri ve lüks rezidanslarını ayağa kaldırdıkları iddia ediliyor. Ayrıca, oyuncu Devrim Özkan'ın lüks isteklerinin ilişkide büyük bir krize neden olduğu ve bu isteklerin bir kavgaya sebep olduğu konuşuluyor.

Torreira ve Özkan, geçtiğimiz günlerde Ege'de bir tatil yapmış ve bu tatilden sonra birbirlerine aşk dolu mesajlar paylaşmışlardı. Ancak, son günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları ve birlikte çektikleri fotoğrafları kaldırdıkları görülmüştü.

İddialara göre, çiftin aşkı, Torreira'nın rezidansında gece yarısı çıkan kavga ile sona erdi. Devrim Özkan'ın lüks ve sürekli artan istekleri, futbolcuyu maddi sıkıntıya soktuğu öne sürülüyor. Özkan'ın 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çanta gibi istekleri, Torreira'nın harcamalarının 3 milyon TL'yi bulduğu bir dönemde geldiği ve futbolcunun takımdan alacağı ücrette yaşanan aksamaların da para sıkıntısına neden olduğu belirtiliyor.

Bu gelişmeler sonrasında, çiftin birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmeleri ve ilişkilerinin sona ermesi, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Japonya'da 41 yılın zirvesi olan enflasyon yüzde 4 seviyesine geldi. Oyuncu Kıvanç Talu ve eşi hakkında bomba iddia: Yakın çevresini 100 milyon TL dolandırıp Portekiz'e kaçtı Altın Rekorlara Doymuyor İsrail'in kan donduran sistemini Gigi Hadid açığa çıkardı! İsrailli profesörden "Filistinlilerin organları çalıyoruz" itirafı