Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın aşkının sona erdiği belirtiliyor. İkilinin gece yarısı kavga ettikleri ve lüks rezidanslarını ayağa kaldırdıkları iddia ediliyor. Ayrıca, oyuncu Devrim Özkan'ın lüks isteklerinin ilişkide büyük bir krize neden olduğu ve bu isteklerin bir kavgaya sebep olduğu konuşuluyor.
Torreira ve Özkan, geçtiğimiz günlerde Ege'de bir tatil yapmış ve bu tatilden sonra birbirlerine aşk dolu mesajlar paylaşmışlardı. Ancak, son günlerde sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktıkları ve birlikte çektikleri fotoğrafları kaldırdıkları görülmüştü.
İddialara göre, çiftin aşkı, Torreira'nın rezidansında gece yarısı çıkan kavga ile sona erdi. Devrim Özkan'ın lüks ve sürekli artan istekleri, futbolcuyu maddi sıkıntıya soktuğu öne sürülüyor. Özkan'ın 400 bin dolarlık saat, marka ayakkabı ve çanta gibi istekleri, Torreira'nın harcamalarının 3 milyon TL'yi bulduğu bir dönemde geldiği ve futbolcunun takımdan alacağı ücrette yaşanan aksamaların da para sıkıntısına neden olduğu belirtiliyor.
Bu gelişmeler sonrasında, çiftin birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmeleri ve ilişkilerinin sona ermesi, kamuoyunda büyük bir şaşkınlık yaratmış durumda.
Ekimde açlık sınırı 15 bin 420 liraya, yoksulluk sınırı 43 bin 859 liraya yükseldi7 izlenme
Yargıtay'ın Can Atalay hakkındaki kararı TBMM'de okundu ve görev süresi kaldırıldı.29 izlenme
Hükümetten Kamu İşçilerine Yapılacak Zam Teklifi Açıklaması16 izlenme
Türkiye Fırıncılar Derneği Başkanı Balcı Önümüzdeki iki ayda ekmek zam olmayacağını açıkladı.24 izlenme
O cani hakkında detaylar ortaya çıktı: İmam hatipte okumuş.26 izlenme
Hindistan'da 2 tacizcinin eşarbını çekip bisikletten düşürdüğü genç kıza motosiklet çarptı14 izlenme
Merve Boluğur, iş için Dubai'ye gidiyor: 100 milyon TL'lik teklif aldım22 izlenme
Kenan Öztürk, Deniz Akkaya'nın "Eş değiştirme partisi verdi" sözünü yalanladı24 izlenme
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı'dan ilk fragman geldi
Müşerref Akay'ın yeğeni Şenay Akay'dan yıllar sonra gelen itiraf: Halam kıyafetlerime kızardı
Türk-İş'ten hükümete asgari ücret resti: Açlık sınırı olan 14 bin TL teklif edilirse masadan kalkarız
Maaş yetmiyor, vatandaş bankaya koşuyor... Bireysel borçlanmada trilyonluk rekor