Usta oyuncu Aydan Şener, özel hayatıyla ilgili ilk kez Gökay Kalaycıoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen 360 Derece programında samimi açıklamalarda bulundu. Şener, hayatı boyunca sadece bir kez evlenen ve o dönemde popüler olan Çalıkuşu dizisini çekerken evliliğini noktalayan Ayhan Akbidin ile olan ilişkisini anlattı.
"EŞİM ALIŞKANLIKLARINDAN KOPAMADIĞI İÇİN AYRILDIK"
Aydan Şener, evliliğinin neden bittiğini açıklarken, Ayhan Akbidin'in alışkanlıklarından dolayı sorun yaşadıklarını ifade etti. Şener, "Çalıkuşu'nu çektiğim zaman evliydim. Anlaşamadığımız için bitti. Büyük bir şöhrete ulaşınca ve teklifler gelmeye başlayınca ufak tefek kıskançlıklar başladı. Ayhan'ın sporculuğundan gelen bazı alışkanlıkları vardı. Evlendiğimizde o da çok gençti. O alışkanlıklarından kolay kolay kopamadı. Çapkın biri diyemem ama eve düşkün bir adam değildi. Arkadaşlarıyla olmayı ve gezmeyi severdi ben de yoğunluktan dolayı ayak uyduramamıştım" şeklinde konuştu.
"BİR İLİŞKİMDE ALDATILDIM"
Ayrıca, Şener, bir ilişkisinde ihanete uğradığını da itiraf etti. "Aldatıldın mı?" sorusuna "Tabi ki... Eşim tarafından aldatılıp aldatılmadığımı bilmiyorum ama sonrasında oldu. Aldatılmayan kadın yoktur" diyerek, bu zorlu deneyimini paylaştı. Aydan Şener, özel hayatındaki bu zorlu dönemleri samimi bir şekilde açıklamalarıyla izleyicilerle paylaştı.
Şubat Ayı Tarım ve Kooperatif Marketinde İndirimli Ürünler Listesi Açıklandı..LİSTE LİSTE TEK TEK ÜRÜNLER(Ayrıntılar ilk yorumda)23 izlenme
HALUK LEVENT'TEN14 izlenme
HER.KES A.MCA SANlYOR.DU AMA..14 izlenme
nikah masasına oturmasının sebebi ne?14 izlenme
Sanat dünyasının a'cı kaybı!25 izlenme
Evi Olmayanlar26 izlenme
Adana'da 2 aydır maaş alamayan işçiler eylem yaptı: Fabrika "sabır ve anlayış" istedi31 izlenme
Alzheimer hastalığının ilk belirtisi31 izlenme
Erdoğan İle Polemiğe Girmişti
İstanbul’da Patlama
Temel’in yaptıkları
Küçük Müslüme Davası Sonuçlandı