Anasayfa
19 Ocak 2024 ( 4 izlenme )
Reklamlar

Hindistan'da öğretmen ve öğrencileri taşıyan tekne alabora oldu: 14 ölü

Hindistan'ın Gujarat eyaletinde dün yaşanan tekne kazasında, öğrenci ve öğretmenlerin bulunduğu küçük bir teknenin alabora olması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti. 


Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Başbakan Narendra Modi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kurbanların ailelerine başsağlığı dileyerek, yetkililerin kazadan etkilenenlere her türlü yardımı sağladığını belirtti. Eyalet Başbakanı Bhupendra Patel de yaralı kurtulanlara gerekli yardım ve tedavilerin yapılması talimatını verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

kripto para borsası FTX'in kurucusu Sam Bankman-Fried'a 25 yıl hapis cezası Son dönemde sürekli artan benzin ve motorin fiyatlarına yeni zamların yolda olduğu belirtiliyor. Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Bu sahnedeki bir ayrıntı çok büyük tepkiye neden oldu.