Auto-Created-3
25 Ekim 2023 ( 11 izlenme )
Reklamlar

İmamın dua esnasında yaptığı şaka Acun Ilıcalı'ya kahkaha attırdı

Erzurum'da bulunan medya kompleksi açılışında imamın yaptığı esprili dua, davetlileri kahkahaya boğdu.

Erzurum'da faaliyete geçen medya kompleksi, radyo, televizyon ve internet gazeteciliği gibi farklı alanları içinde barındırıyor. Açılış törenine, AK Parti milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları ve televizyoncu Acun Ilıcalı gibi önemli isimler katıldı.

Açılış dualarını ise Erzurum Millet Camii İmam Hatibi Hasan Tiryaki yaptı. İmam Tiryaki, dualar sırasında esprili bir ifade kullanarak "Allah'ım, Fuat kardeşimizin dünyadan haberler verdiği gibi, ahiretten de haberler vermesini nasip eyle" dedi. Bu esprili yaklaşım, davetlileri gülme krizine soktu.

İş yeri sahibi Fuat Yılmaz, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, "Medya kompleksimizde radyo, televizyon ve internet gazeteciliği yapılacak. Ünlü sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı da açılışımıza katıldı. İmam hocamız Hasan Tiryaki'nin yaptığı espri, protokol, iş insanları, il müdürleri ve bakan yardımcıları arasında gülümsemelere yol açtı. Bu anı unutulmaz kıldı. Hocamız bizi güldürdü, umarım Allah da hocamızı güldürür." dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kongo'da havan toplu saldırı: 19 ölü, 27 yaralı Sözde ambargo var! Rusya'nın Avrupa'ya sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatı rekor kırdı Erdoğan: 31 Mart seçimleri irtifa kaybına son verecek ve İstanbul'un hak ettiği hizmetleri yeniden sunmasını sağlayacak Asgari emekli maaşını 7 bin 500 TL'ye yükselten düzenlemeyi de içeren kanun teklifi Meclis'e sunuldu