İran, uzun süredir beklenen "intikam" saldırısını gerçekleştirdi ve İsrail'i İHA'lar ve seyir füzeleriyle hedef aldı. Saldırı, dün akşam saatlerinde, yaklaşık olarak 22.50'de başladı ve İsrail ordusunu hava kuvvetlerini alarma geçirdi.
ABD'nin İsrail'e desteğini açıklamasına rağmen, İran Devrim Muhafızları, ABD'ye İsrail'e destek vermemesi veya İran'ın çıkarlarına zarar verebilecek herhangi bir adım atmaması konusunda bir tehdit gönderdi.
İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı Orta Doğu'da gerilimi artırırken, Kurtlar Vadisi dizisindeki bir sahne yeniden gündeme geldi. Bu sahnede, Polat Alemdar karakterinin ve karşısındakinin iki ülke hakkındaki tespitleri dikkat çekiyor.
Dizideki diyaloglarda, "Bölgede İsrail ile İran arasında adı konmamış bir işbirliği var aslında. İkisi de varlıklarını, birbirlerine olan karşıtlıkları üzerinden sürdürüyor. İsrail olmasa İran bölgede hüküm süremezdi. İran olmasa İsrail Amerikalıları istediği gibi kullanamazdı. Tansiyonun düştüğü anlarda yapay bir kriz yaratıyorlar. Bütün dünya alarma geçiyor. İran göğsünü gere gere, bölgeye mesajını veriyor. İsrail ise 'İran, teröristlerin en büyük destekçisi. Onu yok etmemiz lazım. Arada da petrol ve silah lobileri büyük paralar kazanıyor.'" şeklinde ifadeler yer alıyor.
İYİ Parti'de "yolsuzluk iddiaları" gerilimi: Grupta Akşener konuşacak, istifa etmeye hazırlanan Dikbayır cevap verecek11 izlenme
Yunan lider Miçotakis: Yunan adalarında Türklere vize kolaylığı martta başlayacak10 izlenme
Dilan ve Engin Polat soruşturması kapsamında 27 şirkete kayyım atanması talep edildi13 izlenme
Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam konusunda önemli bir açıklama yaptı.19 izlenme
Almanya'da erken seçim süreci başladı! Hükümet güvenoyu alamadı33 izlenme
Dolar Yine Yükselişte17 izlenme
Aylar önce evlat edinen Selin Ciğerci sessizliğini bozdu: Bana en çok annelik yakıştı15 izlenme
Telaşla nikah masasına oturan Kaan Urgancıoğlu baba oluyor! Eşi de karnı burnunda pozu paylaştı21 izlenme