Auto-Created-3
27 Temmuz 2023 ( 12 izlenme )
Reklamlar

İstanbul'da toplu ulaşımın genişletilmesi Ağustos'a ertelendi

Toplu taşıma tarifelerindeki değişiklik İBB UKOME toplantısında ele alındı. İBB yüzde 57, bakanlık yüzde 40, taksiciler yüzde 100 teklif ederken, taraflar anlaşamadığı için zam ertelendi. UKOME bir sonraki zirvesini Ağustos ayında yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı, Zeytinburnu'ndaki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıda toplu taşıma tarifelerinin düzenlenmesi önerisi görüşüldü. Taraflar zam konusunda anlaşamadı.

AĞUSTOS'TA YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ

Görüşülen önerilere göre İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro, tramvay, nostaljik tramvay, marmaray, vapur, deniz otobüsü, minibüs, minibüs, taksi, okul ve şahsi servis dahil olmak üzere toplu taşımanın yaygınlaştırılması ertelendi. Teklifler alt komisyona sunuldu. UKOME Ağustos ayında yine aynı gündemle toplanacak.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Salim Ensarioğlu, Şeyh Said hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle cezalandırılmasının ardından partiden istifa etti. Hadise ve Murat Boz 6 yılın ardından aynı sahnede! Performansları büyük alkış aldı Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, bir süredir ilişki yaşadığı futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisini resmi olarak duyurdu Manisa'da geleneksel çekirdeksiz sultani kuru üzüm alım töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.