Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Kızıl Goncalar" dizisinin hedef alınmasına dair bir yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi. Nazlıaka, dizinin AKP Hükümeti döneminde palazlanan tarikatları gözler önüne serdiği için gericiler tarafından hedef alındığını ifade etti.
Nazlıaka'nın açıklamasında, "Kızıl Goncalar dizisi AKP Hükümeti döneminde palazlanan tarikatları gözler önüne serdiği için gericiler tarafından hedef tahtasına konuldu. İsmailağa Cemaati, 'Dizi son bulmalı' diye ayaklanırken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 'İncelemeye alındı' dedi" ifadelerine yer verildi.
Nazlıaka, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a yönelterek 8 soru sordu:
Nazlıaka, son olarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin laik ve demokratik bir ülke olduğu gerçeğini askıya almanıza, yaşanan rezilliklerin üzerini örtmenize asla izin vermeyeceğiz" dedi.
Dilan ve Engin Polat için hapis talebi17 izlenme
Salim Güran hakkında şok iddia: Narin öldüğünde nerede olduğu netleşebilir20 izlenme
AB'yi öve öve bitiremiyordu: Özel, Erdoğan-Leyen görüşmesine tepki gösterdi!12 izlenme
Ekşi Sözlük'e yine "milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması" gerekçesiyle erişim yasağı getirildi.27 izlenme
Thodex'e ilişkin ikinci soruşturma tamamlandı! Faruk Fatih Özer hakkında 11 bin 462 yıla kadar hapis talep edildi10 izlenme
Av yasağının bitmesiyle balıkçılar ağ attı! Hamsinin kasası 2.250 TL'den satıldı21 izlenme
RTÜK Başkanı Şahin'den fiyat manipülasyonu açıklaması22 izlenme
AKP, İstanbul adayını 7 Ocak'ta, Ankara adayını ise 15 Ocak'ta açıklayacak.20 izlenme