Şarkıcı Berkay, 6 yaşındaki kızı Arya'nın yaşadığı kaza sonucu yaralanmasını mobilya firmasına bağlayarak İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. İstanbul'da geçtiğimiz yıl yeni bir eve taşınan Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, aldıkları mobilyanın kalitesizliği ve kusurları nedeniyle şirkete karşı hukuki süreç başlattı. Şahin çifti, duruşmada yaşadıkları sorunları detaylı bir şekilde anlattı.
Çift, mobilya siparişlerini verdiği şirketin yaklaşık 5 ay boyunca teslimat yapmadığını ve montajın eksik olduğunu belirtti. Mobilyaların kalitesiz ve kusurlu olduğunu söyleyen Özlem Ada Şahin, çocuk odasındaki mobilyaların özellikle diğerlerine nazaran daha düşük kalitede olduğunu ifade etti. Kızları Arya'nın yaşadığı kaza sonrasında, çocuk odasındaki mobilyaları söküp atmak zorunda kaldıklarını ve yeni mobilya almak durumunda kaldıklarını açıkladı.
Özlem Ada Şahin, mobilyalar için ödedikleri yaklaşık 200 bin TL'nin karşılığını alamadıklarını dile getirdi. Ayrıca, firmanın kendilerine karşı özür dahi dilemediğini ve sorunların giderilmesi için girişimde bulunmadığını belirtti. Mahkemede ifade veren Berkay'ın menajeri Okan Genç, teslim edilen ürünlerin hatalı, kusurlu ve kalitesiz olduğunu vurgulayarak, mobilya şirketinin aceleyle üretim yapmış olabileceğini iddia etti.
Mahkeme, yaşanan kazanın üretim veya montaj kaynaklı olup olmadığını belirlemek amacıyla bilirkişiden rapor alınmasına karar verdi. Duruşma ertelendi ve olayın detaylı incelenmesi için ilerleyen tarihlerde yeni bir mahkeme günü belirlenecek.
ALAPLI BÖYLE OLMAMALI..!29 izlenme
90.5 milyar dolarlık rekor kırdı14 izlenme
DEM partisi İstanbul'dan aday gösterme kararı aldı, isim Pazar günü açıklanacak22 izlenme
Ödül almak için sahneye çıkan Serenay Sarıkaya avazı çıktığı kadar bağırdı: Yine ben21 izlenme
Bakanlık duyurdu: Öğrencilere ulaşım desteği bugün itibariyle başladı.18 izlenme
Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu?24 izlenme
İsrail'in Gazze'ye saldırısında gazeteci Muhammed Ebu Hatab ve ailesinden 11 kişi öldü19 izlenme
Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan liderliğindeki yeni ekonomi yönetiminin aldığı önemli kararlar, olumlu sonuçlar veriyor13 izlenme
Kızıl Goncalar fragmandaki "Ahilik" diyaloğu tepki çekti! Yapım şirketi özür dileyip fragmanı güncelledi
Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı
Vatandaş haklı olarak isyanda! Site yöneticileri oturdukları yerden 200 bin TL maaş alıyor
Bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerinde yüzde 50 zam yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı