İspanyol aktris Itziar Ituno, İspanya'nın Guernica şehrinde düzenlenen Gazze'ye destek amacıyla düzenlenen gösteriye katıldı. La Casa de Papel dizisindeki Müfettiş Raquel karakteri ile tanınan Itziar Ituno, Filistin'e destek veren ünlüler arasında yer aldı. Gazze'de devam eden çatışmalara dikkat çekmek amacıyla gösteride bir araya gelen binlerce kişiye seslendi.
Itziar Ituno, Gazze'de derhal ateşkes yapılması çağrısında bulunarak, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı. Ünlü aktris, Filistin ile dayanışma içinde olduklarını belirterek, "İşgal ettiğiniz Filistin toprakları bizim de topraklarımızdır. Katlettiğiniz her Filistinli çocuk bizim de çocuklarımızdır. Biz bu soykırıma seyirci kalmayacağız" şeklinde konuştu.
Itziar Ituno'nun Gazze'ye destek amacıyla yaptığı bu açıklamalar, sosyal medya hesaplarından da sıkça paylaşımlar yaparak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepkisini ortaya koymasını içeriyor. Aktrisin, dünya genelinde Filistin'e duyulan destek hareketine katkı sağlamak adına sesini duyurması, sosyal medya üzerinden geniş bir kitleye ulaşmasına neden oluyor.
Polat çiftinin avukatından ağızları açık bırakan sözler: Dilan elimi öptü sonra yıkatmadan Engin'e öptürmemi istedi10 izlenme
Benzerliğin de bu kadarı! Oscar'a katılan Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay zannetti15 izlenme
ABD’den Türkiye’ye muafiyet15 izlenme
Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz oranlarını açıkladı8 izlenme
Bakan Nebati Oyunu Mersin'de Kullandı6 izlenme
Yargı dizisini izleyen İbrahim Tatlıses, başrol Pınar Deniz'in performansına hayran kaldı13 izlenme
Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı Meclis'te bütçe görüşmelerini izledi17 izlenme
Alaplı Protokolü ve Muhtarlar kahvaltıda buluştu…20 izlenme
ABD, Colani'nin başına koyduğu ödülden vazgeçti
Türkiye ile Somali arasında imzalanan güvenlik anlaşması neden tartışmalara yol açtı?
Neden 17 bin değil de 17 bin 2 TL? Asgari ücretteki 2 liranın sırrı çözüldü
Emeklilik sisteminde düzenleme yolda! Kimleri kapsıyor, kaç kişi yararlanacak?