MasterChef All Star'ın dün akşamki eleme bölümünde heyecan doruktaydı. Dilara, Alican, Batuhan, Barbaros, Hasan ve Esra'nın kıyasıya mücadele ettiği eleme oyununda Alican, hayallerine veda etti.
Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun gözetiminde gerçekleşen eleme oyununun ilk turunda, yarışmacılar kuzu kulağı ve botarga kullanarak en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştılar. Bu turda Barbaros ve Hasan başarılı performans sergileyerek bir üst tura geçme hakkını kazandılar.
İkinci turda Batuhan, Esra, Alican ve Dilara, jüri üyesi Danilo Zanna'nın "Linguistica" adlı tabağını yapmaya çalıştılar. Ancak gecenin sonunda en başarısız tabağı sunan isim Alican oldu. Tabağını hazırlarken yaşadığı talihsizliklerle mücadele eden Alican Sabunsoy, MasterChef All Star macerasına veda etti.
Somer Sivrioğlu, Alican'ın elenmesiyle ilgili konuşurken, Alican'ın diğer yarışmacılardan farklı bir mücadele sergilediğini ve ayrıca bir hastalıkla mücadele ettiğini belirtti. Hereditery Angioedema hastalığıyla savaşan Alican, doktorların stresten dolayı mesleğini bırakması gerektiğini söylediğini, ancak işinden vazgeçmek istemediğini ifade etmişti. Alican'ın bu kararlılığı ve mücadelesi izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.
Hamas saldırısında ölenlerden sonra İsrail'deki festivalde neler yaşandı?9 izlenme
Kimler yararlanabilecek, ödeme ne zaman yapılacak? İşte emekliye 5 bin TL ikramiyesinin detayları17 izlenme
Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklilerinin merakla beklediği zam konusunda önemli bir açıklama yaptı.19 izlenme
Alper Gezeravcı: Türkiye'nin ilk insanlı uzay görevi hakkında neler biliniyor?30 izlenme
Deniz Uğur ses kaydını yayınlamıştı! Reha Muhtar, duruşma sonrası isyan etti23 izlenme
AB dünyanın ilk "yapay zeka yasasını" kabul etti: yüz tanıma ve vatandaş takip sistemleri yasaklandı23 izlenme
Anayasa Mahkemesi, TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın talebini Genel Kurul'a havale etti23 izlenme
ABD ve İngiltere'den Yemen'deki İran destekli Husiler'e ortak hava harekatı hazırlığı18 izlenme