Geçmiş futbolcu Mevlüt Erdinç, beş aydır eşinden haber alamadığını ve çocuklarını göremediğini açıkladı. Erdinç, eşinin kendisine para karşılığında şantaj yaptığını iddia ederken, aynı zamanda çocuklarının kendisine ait olup olmadığı konusunda aile tarafından da reddedildiğini belirtti. Eşine elektronik posta yoluyla ulaştığını ifade eden Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hesabına 1 milyon avro yatıracağımı söyledim. Bunun ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı. Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim. Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı. Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle. Üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için." şeklinde konuştu.
Ailesinin çocukların kendisine ait olmadığını iddia etmesi üzerine DNA testi talep ettiğini ancak bu talebin kabul edilmediğini söyleyen Erdinç, "Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef." şeklinde duygusal ifadelerle durumu dile getirdi.
1973 yılında Fransa'da dünyaya gelen Mevlüt Erdinç, futbol kariyerine Sochaux takımında başladı ve daha sonra çeşitli kulüplerde forma giydi. Geçtiğimiz sene futbol hayatını noktaladıktan sonra, şu anda özel yaşamındaki bu zorlu süreçle mücadele etmektedir.
Gelinim Mutfakta'da oğlunun, nişanlısına 2 milyon TL'lik araba aldığını gören anne deliye döndü12 izlenme
Kriyoablasyon yöntemi meme kanseri tedavisinde oldukça etkili14 izlenme
Emekliye trende yüzde 10 indirim uygulaması başladı21 izlenme
Altının kilogram fiyatı 1 milyon 841 bin 900 liraya yükseldi8 izlenme
Eylül Öztürk, adeta savaş açtı! Hakkındaki tüm söylentilere belgelerle cevap verdi14 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin lüks araçları emniyete "DP" plakalı çekiciyle getirildi13 izlenme
Arjantin banknotları koyacak bir yer bulamıyor!15 izlenme
Brezilya'nın Bahia eyaletinde bulunan Sao Joao kasabasında 9 kişinin yanmış cesedi bulundu18 izlenme