Ünlü oyuncu Altan Erkekli, Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, dünyanın içinde bulunduğu acı durumu değerlendirdi. Erkekli, "Savaşların, acıların yaşandığı şu zamanlarda çığlıkları susturacak olan sanattır" dedi. Gazze'deki acıları dünyaya duyurmanın sanatın bir görevi olduğunu belirten Erkekli, "Birleşmiş Milletlerin alamayacağı kararı sanat alabilir" ifadesini kullandı.
Erkekli, Sinema eleştirmeni Suat Köçer'in sunduğu "Bir Efsaneydi" programında Gazze'deki olaylara ve kendi hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sanatın, insanlık dramını ve acıları duyurmak adına önemli bir araç olduğunu vurgulayan oyuncu, "Birleşmiş Milletlerin alamayacağı kararı sanat alabilir" diyerek, sanatın evrensel duygular aracılığıyla bu acıları dünyaya anlatma gücüne vurgu yaptı.
Erkekli, annesinin nüktedan bir insan olmasının ve oyunculuk konusundaki etkileşimlerinin de hayatına büyük bir katkı sağladığını paylaştı. Annenin muzip tarafının kendisine genetik olarak geçtiğini belirten oyuncu, kendi çocukluğunu Diyarbakır'da geçirdiğini ve o dönemde kendi hayal dünyasında hikayeler kurarak hayata geçirdiğini ifade etti.
BOTAŞ'tan doğal gaz açıklaması: Eylül ayında fiyatlarda herhangi bir değişiklik yapılmadı13 izlenme
Sultan Özcan ve Cahit Kırkazak HDP'nin yeni eş genel başkanları oldu:14 izlenme
Çocuklarda İdrar Yolu Enfeksiyonu16 izlenme
Seçim öncesi bomba iddia: En düşük emekli maaşı 17 bin TL seviyesine çıkarılacak18 izlenme
Amerika Hava Kuvvetleri'nde görev yapan kadın savaş pilotu, Amerika güzeli seçildi9 izlenme
Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralandı! Listede Türkiye'den 17 kurum var15 izlenme
Sektörler Türkiye'nin ihracatında rekorlar kırmaya devam ediyor13 izlenme
TİP'in Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Gökhan Zan oldu27 izlenme
İzmir'de grevin 2. günü: Otobüs durakları kalabalık, trafik felç oldu
Amerika'da ailesinden 4 kişiyi katledip evi ateşe veren adam, polisler tarafından öldürüldü
Pınar Deniz'le aşk yaşayan Kaan Yıldırım müjdeyi verdi: Evleniyoruz
Hamas, İsrail'in ateşkesi bozduğunu öne sürerek rehinelerin serbest bırakılmasını erteledi