Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatını gerçekleştiren işçilere ödeme yapmadığı gerekçesiyle yaşanan olaylar nedeniyle gözaltına alındı. İşçiler, Toprak'ın ödeme yapmaması üzerine çıkan tartışmada şiddet uygulandığını ve kendilerine silah çekildiğini ifade etti. Olay sırasında işçilere sopa ve yumrukla saldırıldığını belirten mağdur işçiler, yaşadıkları korku dolu anları anlattılar.
Ferman Toprak'ın 1,5 milyon lira karşılığında yaptırdığı villanın tadilatında yaşanan bu olay, şarkıcının işçilere ödeme yapmama iddialarıyla gündeme geldi. İşçiler, yaşadıkları mağduriyeti ve saldırıyı hastaneye giderek rapor alırken, Ferman Toprak ise gözaltına alındı. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
Ferman Toprak'ın şiddet uyguladığı iddiaları ve gözaltına alınması, medyada geniş bir şekilde yer bulmuş durumda. İlerleyen süreçte olayla ilgili mahkeme kararları ve polis soruşturması sonuçları hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.
TÜİK verilerine göre endeks Mart'ta 80,1'den Nisan'da 87,5'e yükseldi13 izlenme
Cemre Gümeli, Yalı Çapkını dizisinden apar topar ayrıldı17 izlenme
Türkiye'de işsizlik aralık ayında yüzde 8,8 oldu13 izlenme
Sinan Akçıl'dan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın aşkını afişe eden baldıza mesaj: Aferin kız sana17 izlenme
İstanbul Üniversitesi'nden İsrail'e boykot kararı6 izlenme
Altınlı paylaşımlarından dolayı mercek altına alınan Nevra Bilem, eşinin aldığı bayram hediyesiyle gündemde13 izlenme
"Havuçlu anne" Büşra Pekin bir değişti pir değişti! Görenler tanıyamıyor6 izlenme
milyonların Beklediği EYT Hakkında En Çok Merak Edilenler13 izlenme
Halil İbrahim Balcı, "Türkiye'nin her yerinde 300 gram pide 10 liradan satılıyor"
Kısmet Olur yarışmacısı Yeliz Kılıç ve ablasını döven sanık, para cezasına çarptırıldı
Merkez'in hamlesiyle kredi kartı ve kredi faizleri de yükselecek! İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak yeni oranlar
Tahıl koridorunda son durum nedir? Rafa mı kalktı?