Ünlü mankenlerin bir araya geldiği defilede, Sema Şimşek'in yaşadığı bir anlık dengesizlik, elbisesine takılması sonucu zorlu bir duruma sebep oldu. Podyuma çıkan Türkiye'nin öne çıkan mankenleri arasında yer alan Şimşek, uzun pembe bir elbise giymişti.
Defilede, eski mankenlerin yanı sıra birçok tanınmış isim de yer alıyordu ve organizasyona katılan çok sayıda davetli vardı. Sema Şimşek, podyumda yürürken ayağı elbisesine takılınca dengesini kaybederek yere kapaklandı. Seyircilerin alkışları ve çevredeki insanların yardımıyla hızla ayağa kalkan Şimşek, olayı gülümseyerek atlatarak yürüyüşüne devam etti.
Bu anlık zor durum, organizasyona renk katan bir detay olarak değerlendirilirken, Sema Şimşek'in profesyonelliği ve olaya olan olumlu yaklaşımı, seyirciler ve organizasyon katılımcıları tarafından takdirle karşılandı.
Türk-İş'ten hükümete asgari ücret resti: Açlık sınırı olan 14 bin TL teklif edilirse masadan kalkarız21 izlenme
Ankara'da ücretsiz yolcu taşıma krizi sona erdi!19 izlenme
Cumhuriyetin 100. yılında İngiliz ve ABD basınında neler yazıyor?12 izlenme
Emeklilere bir zam daha yapılacak iddiası! İşte kulislerde konuşulan rakam14 izlenme
Show TV'nin yeni dizisi Kara, final yapıyor17 izlenme
SGK'dan 7 bin anne ve bakıcıya 325 euro destek9 izlenme
Kabine Erdoğan başkanlığında toplanıyor!11 izlenme
Türk milletine hakaret eden Fatih Altaylı'ya hapis cezası!31 izlenme