Kremlin'den yapılan açıklamada Esad ve ailesine sığınma hakkının bizzat Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in verdiği bildirilmişti.
Putin, başkent Moskova'da düzenlenen yıllık basın toplantısında güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.
Esad'ın Rusya'ya sığınmasının ardından ilk kez konuyla ilgili konuşan Putin, "Esad'ın Moskova'ya gelişinden bu yana kendisiyle görüşmedim ama görüşmeyi planlıyorum." dedi. Rusya'nın Suriye'de mağlup olmadığını da söyleyen Putin, "Suriye'de amacımıza ulaştık, orada iktidara gelenler teröristler olmadı." ifadelerini kullandı.
Tüm dengeler Tepetaklak Oldu23 izlenme
Eski sevgilisi uzaklaştırma kararı aldıran Fırat Tanış sessizliğini bozdu: Haklılığımın ortaya çıkarılacağına inanıyorum17 izlenme
Süper Kanlı Ay tutulması kimi nasıl etkileyecek? A.YRINTILAR Y.ORUMDA⬇️⬇️16 izlenme
İnsan Vücudu Böyle Tepki Veriyormuş23 izlenme
Yaşam dersii veren Derviş17 izlenme
orucun etkileri23 izlenme
Peygamber Efendimiz neden tavşan eti yemezdi?24 izlenme
Fıkra16 izlenme