Kemal Doğulu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, ödülleri çöpe atan Reynmen ve Altın Kelebek ödülünü satışa çıkaran Mabel Matiz'i eleştirdi. Doğulu, ödül alındığında yapılan teşekkürlerin ve sevinçlerin ardından, alınamadığında olumsuz tavırların sergilenmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Hayırdır, yemezler" ifadesini kullandı.
Şarkıcı ve fenomen Reynmen'in ödülünü çöpe atmasının ve Mabel Matiz'in ödülünü 5 TL'den satışa çıkarmasının ardından Kemal Doğulu, bu davranışlara tepki gösterdi. Doğulu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ödül törenlerinde alınan ödüllerin aynı şartlar altında verildiğini ve bu tür olayların yıl içinde değişmediğini belirterek, Reynmen ve Mabel Matiz'i hedef aldı.
"Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer sene aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" şeklinde konuşan Doğulu, ödüllerin anlamının sadece kazanıldığı anda değil, aynı zamanda kaybedildiğinde de aynı olması gerektiğine vurgu yaptı.
Tarih belli oldu! Motorine 1 lira 50 kuruş zam geliyor20 izlenme
Bakan Işıkhan, memur maaşlarına ilişkin düzenleme hakkındaki sorulara yanıt verdi12 izlenme
Suriye'nin Humus kentinde askeri akademi mezuniyet törenine saldırıda ölenlerin sayısı 100'ü aştı26 izlenme
İnşaatlarda zorunlu tabelalar neden asılmıyor.. Yetkililere Soruyoruz Alaplı'da yapılan İnşaatların Şantiye Tabelası Neden Yok?38 izlenme
Demet Şener, 360 Derece Programında Demet Akalın İddialarını Yalanladı9 izlenme
Cezaevinde intihar etmek istediği söylenen Dilan Polat'la ilgili avukatından açıklama: Manipülasyonlara itibar etmeyin10 izlenme
Ailesini kaybeden Zafer Algöz'ün sözleri duygulandırdı32 izlenme
Bomba iddia: Erdoğan, Kabine sonrası bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini açıklayacak18 izlenme
Yeşilçam'ın efsanesi Salih Güney, kızıyla 10 yıldır görüşmediğini itiraf etti: Aileyi reddetti
Pucca'nın ev sahibi isyan etti: Aylardır kira ödemiyor
Kanada'da okuyan öğrenci, kira tasarrufu için üniversiteye uçakla gidiyor
Gıda skandalı narlara sıçradı: Bulgaristan, Türkiye'ye iade etti! İnsan sağlığı için büyük tehlike