Kemal Doğulu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, ödülleri çöpe atan Reynmen ve Altın Kelebek ödülünü satışa çıkaran Mabel Matiz'i eleştirdi. Doğulu, ödül alındığında yapılan teşekkürlerin ve sevinçlerin ardından, alınamadığında olumsuz tavırların sergilenmemesi gerektiğini vurgulayarak, "Hayırdır, yemezler" ifadesini kullandı.
Şarkıcı ve fenomen Reynmen'in ödülünü çöpe atmasının ve Mabel Matiz'in ödülünü 5 TL'den satışa çıkarmasının ardından Kemal Doğulu, bu davranışlara tepki gösterdi. Doğulu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ödül törenlerinde alınan ödüllerin aynı şartlar altında verildiğini ve bu tür olayların yıl içinde değişmediğini belirterek, Reynmen ve Mabel Matiz'i hedef aldı.
"Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer sene aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler" şeklinde konuşan Doğulu, ödüllerin anlamının sadece kazanıldığı anda değil, aynı zamanda kaybedildiğinde de aynı olması gerektiğine vurgu yaptı.
O Renkteki Arabalar Daha Çok Yakıyor Yok Artık14 izlenme
Tapu Sahipleri D!kkat14 izlenme
Artık yok23 izlenme
13 ilimizde peş peşe!..37 izlenme
hamam böcekleri sadece uzak bir anı olarak kalıyor16 izlenme
Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar tahmini 40 TL oldu29 izlenme
Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin, camide vaaz vermeye başladı16 izlenme
Külliye’den Acı Haber!Külliye’den Acı Haber! DETAYLAR YORUMDA11 izlenme