Auto-Created-3
21 Aralık 2024 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Tepkiler sokaklara taştı! Fenerbahçe taraftarından Samandıra çıkarması!

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, Eyüpspor deplasmanında 11’lik beraberlikle haftayı 1 puanla tamamladı. Maçın ardından yaşanan olaylar, hem saha içindeki gerginliği hem de protokol tribünündeki tansiyonu gözler önüne serdi. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe taraftarı, gergin maç sonrası yönetime tepki gösterdi. Sarı lacivertli taraftar Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde toplanmaya devam ediyor.

Fenerbahçe’nin Eyüpspor karşısında istediği sonucu alamaması, sahada sinirlerin gerilmesine neden oldu. Maçın bitiminde protokol tribününe yansıyan gerginlik, iki kulüp yöneticileri arasında fiziksel müdahalelere varan bir kavgaya dönüştü. Bilinmeyen bir sebeple başlayan arbede, yöneticilerin sert sözlü tartışmalarıyla devam etti.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN MÜDAHALESİ VE OLAYLARIN SONLANMASI

Yaşanan olaylara güvenlik güçleri hızla müdahale ederek tarafları güçlükle ayırdı. EflatunSarılılar’ın Başkanı Murat Özkaya’nın çabalarıyla kavga yatıştırılırken, tribündeki tansiyon nihayet düştü. Ancak yaşanan bu olaylar, Süper Lig’in gerilim dolu atmosferini bir kez daha ortaya koydu.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TEPKİ

Yaşanan bu olumsuzluklara karşın Fenerbahçe taraftarı, yönetime tepki göstermek için. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne akın etti. Taraftarlar, tezahüratlarıyla yönetimi eleştiriyor. 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rekabet Kurulu, beyaz et sektöründeki 10 firma hakkında soruşturma başlattı 2 kez güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos, silah kaçakçılığından tutuklandı Bahçeden markete gidene kadar 20 kat artıyor! Mandalina ve portakal üreticileri fiyat farkına tepkili Zincir markette fiyat kurnazlığı! Etikette 138 lira olan kestanenin fiyatı kasada 169 liraya çıktı