Anasayfa
22 Mayıs 2023 ( 24 izlenme )
Reklamlar

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksi verilerini değerlendirdi

Maliye ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksi verilerini değerlendirdi.

Bakan Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Ekonomimize olan güven her geçen gün artıyor. Bu yıl deprem nedeniyle sadece Mart ayında düşen tüketici güven endeksi, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 4,0 artarak yüzde 91,1'e yükseldi."

Tüketici güveni 2022 yıl sonuna göre yüzde 20'nin üzerinde artarak 2018 Temmuz'dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. Artan tüketici güveni ile birlikte ekonomimizin çarkları dönmeye ve yatırımlar artmaya devam edecek.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

81 İLE AYNI İMKAN VERİLECEK Ev Almak İsteyenlere Gece Yarısı M-ü'jde Geldi (DE.TAYLAR İLK YO.RUMDA) 6 dakika arayla iki deprem Merkez Bankası rezervleri 32 haftanın en yüksek seviyesine çıktı GECE GEÇ SAATLERE KADAR OTURDUĞUNUZDA VÜCUDUNUZDA OLAN 3 ŞEY DETAYLAR YORUMDA