CHP içerisinde iç savaş sürüyor...
2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle başlayan kavgalar, ardından kurultay süreci ile devam etti.
Yerel seçimlerde elde edilen başarıyla bir süre tartışmaların durduğu partide son zamanlarda kazan tekrar kaynamaya başladı.
ÖZDİL VE ÖZEL ARASINDA POLEMİK SÜRÜYOR
Özellikle Özgür Özel ve CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Yılmaz Özdil arasında sert polemikler sürüyor.
CHP'nin başına geçtiği günden itibaren Özel'e sert eleştirilerde bulunan Özdil, bir çıkış daha yaptı.
"ATATÜRK'ÜN KOLTUĞU BU ADAMA YAKIŞMIYOR"
Yerel seçimlerin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen CHP üyelerinin umutsuzluğa sürüklendiğini söyleyen Özdil, "Atatürk'ün koltuğu bu adama yakışmıyor" ifadelerini kullandı.
"PAPA MÜSLÜMAN OLUR, CHP İKTİDAR OLAMAZ"
Özel için dikkat çeken bir benzetmede de bulunan Özdil, "Papa’nın Müslüman olma ihtimali, Özgür Özel’in CHP’yi başarıya götürme ihtimalinden fazladır." dedi.

"YALVARDIK ÖZGÜR ÖZEL'LE OLMAZ DİYE"
Yılmaz Özdil açıklamalarında şunları söyledi:
Yerel seçimlerin üzerinden 9 ay bile geçmedi ama sanki 9 yıl geçmiş gibi. Ne o zaferden eser kaldı, ne o coşkudan eser kaldı ne de partide moral kaldı. Her gittiğim yerde insanlar soruyor ne olacak. Yalvardık buradan bu Özgür Özel’le olmaz diye. O koltuk Atatürk’ün koltuğu kardeşim o koltuğa yakışmıyor derken, daha ilk günden kibire kapıldı, hırsı aklının önünde gidiyor dediğimiz için ciğeri beş para etmez kiralık kalemlerle beni linç ettirdiniz. Bütün CHP’yi bana saldırtmaya çalışırken böyle olacağı belli değil miydi. Ülkenin vebalini alıyorsunuz kardeşim. Çoluğun çocuğun geleceğini çalıyorsunuz.
"HEPİMİZ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYACAK DURUMDAYIZ"
CHP'nin gerçekten silkelenip kendine gelmesi için, iktidarı mesir macunuyla beslenmek yerine acı biber gibi muhalefet yapması için acaba daha ne olması gerekiyor. Gözünü çizdirdi, gözlüğünü çıkardı saçına vaks sürdü, giydi sihirli ceketi başımıza gelmeyen kalmadı. Hepimiz hüngür hüngür ağlayacak durumdayız. Papa’nın Müslüman olma ihtimali, Özgür Özel’in CHP’yi başarıya götürme ihtimalinden fazladır. CHP iktidar olmak istiyorsa artık gerçekten kendine gelmesi gerekir. Yeter artık kardeşim.
İnşaat sektöründe ara eleman krizi: Günlük 2 bin liraya çalışacak eleman yok9 izlenme
Serenay Sarıkaya'nın annesiyle yasak aşk yaşayan Cansu Tosun'un babası boşandı12 izlenme
Papa'yı bile delirttiler! Telefon görüşmesinde İsrail saldırıları için "terör" ifadesini kullandı7 izlenme
Erkan Petekkaya ve Ceyda Düvenci 26 yıl sonra bir araya geldi9 izlenme
4,5 milyon dolar harcadığı filmi vizyona giremeyen Mustafa Uslu icralık oldu: Ailemle birlikte ülkemden gidiyorum10 izlenme
Parasını ödemediği işçileri tekme tokat dövdü! Şarkıcı Ferman Toprak gözaltına alındı12 izlenme
ABD enflasyonu ekimde beklentilerin altında kaldı13 izlenme
Çin'in nüfusu 2 yıldır azalıyor: Uzmanlar yaşanan düşüklüğü nasıl yorumluyor?12 izlenme
ABD'den İspanya'ya gitmek üzere kalkış yapan bir Delta Havayolları uçağı, kalkıştan 2 saat sonra bir yolcunun ishal olması nedeniyle geri döndü
Çember içinde dans eden oyuncu Ece Yaşar, yere çakıldı
Erdoğan'ın Hamas'la ilgili açıklaması dünya basınında nasıl yankı buldu?
Şile, 34. Uluslararası Kumaş Kültürü ve Sanatları Festivali'nde yürüyor