Auto-Created-3
12 Ocak 2024 ( 10 izlenme )
Reklamlar

Yunan lider Miçotakis: Yunan adalarında Türklere vize kolaylığı martta başlayacak

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türklere 10 Yunan adasında uygulanacak vize muafiyetinin mart ayında başlayacağını açıkladı. Türk turistlere 10 adaya girişte vize kolaylığı sağlanacak bu uygulamanın marttan itibaren başlaması planlanıyor. Başbakan Miçotakis, bu anlaşmanın sürekli olacağına inandığını ifade etti.

Bu anlaşma ile Türk vatandaşları, turistik seyahatlerinde belirtilen 10 Yunan adasına vize almadan girebilecekler. Anlaşmanın tüm ilkbahar ve yaz boyunca geçerli olması planlanıyor. Bu gelişme, Türk turistlerin Yunan adalarına daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayacak ve turizm sektöründe hareketlilik yaratabilecektir.

Başbakan Miçotakis ayrıca Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin normalleştiğini, ticaretin artırılması için diyaloğun geliştirildiğini ve düzensiz göçmen sorununda işbirliğinin güçlendiğini vurguladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oyuncu Ufuk Özkan, 17 yıllık eski eşiyle nafaka yüzünden karşı karşıya geldi Kuryeyi öldüren Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun konusunu programına taşımayan Müge Anlı'ya Armağan Çağlayan'dan destek Aylar önce evlat edinen Selin Ciğerci sessizliğini bozdu: Bana en çok annelik yakıştı Ekonomi yönetiminin aldığı tedbirler sonrası kur korumalı mevduatta düşüş sürüyor