Bir şirket yetkilisi, "Edis ve Zeynep Bastık ile 3 konser vermeleri karşılığında 400 bin Euro (yaklaşık 13 milyon TL) ödedik. İki sanatçı konserlerini iptal ettiklerini, profesyonellikten uzak ve hukuka aykırı şekilde sosyal medya hesaplarından duyurmuştur. Bu yüzden konser mekanlarına tazminatlar ödemek, bilet paralarını iade etmek zorunda kaldık. İki sanatçı hem bizi mağdur etmiş hem de aldıkları ücretleri iade etmeyerek haksız kazanç elde etmişlerdir" şeklinde ifadeler kullandı.
Ancak, Edis ile Zeynep Bastık'ın basın danışmanı Özgür Aras'ın şirketinden gelen açıklamada ise iddiaların tamamen asılsız olduğu vurgulandı. Açıklamada, "Bugünlerde bazı basın yayın organlarında sanatçı Zeynep Bastık ve Edis Görgülü hakkında asılsız ve gerçek dışı iddialar ve haberler yer almaktadır. Bu iddialara konu haberlerin, kişilik haklarımıza zarar vermek, itibarımız zedelemek ve tarafımızı yıpratmak amacıyla yapılmış olduğu açıkça ortadadır" denildi.
Şirket, yapılamayan konserlerden ötürü kendilerinin ve Avrupa'da yaşayan dinleyicilerinin mağduriyet yaşadığını belirterek, sözleşmelere uygun bir şekilde irad kaydedildiğini ve bahsedilen ücretin ödenmediğini savundu. İddiaların özel hayatlarına ve onurlarına yapılan haksız saldırılar olduğunu belirten sanatçıların temsilcisi, "Söz konusu bu haberler bizim mağduriyetimize sebebiyet vermektedir" ifadesini kullandı.
Almanya'da güvenlik personelleri greve gitti, havalimanlarında uçuşlar iptal edildi16 izlenme
Erhan Çelik'in başında olduğu fuar şirketi, Gazze'deki hastane baskını sonrası etkinliklerini İsrailli katılımcılara kapattı21 izlenme
Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu, yıllar önceki haliyle büyüledi21 izlenme
Semiramis Pekkan, zekasıyla övündüğü oğluyla bir araya geldi17 izlenme
Başak Demirtaş'ın adaylık açıklaması DEM partisinde nasıl karşılandı ve CHP ile işbirliğine nasıl bir etkisi olabilir?13 izlenme
ABD, F-16'ların Türkiye'ye satışına onay verdi14 izlenme
Pendik'te bir market zincirinde çalışanların domates kasalarını attığı anlara ait görüntüler sosyal medyada tepkilere yol açtı15 izlenme
Yabancılar son 4 haftada 427 milyon dolarlık hisse satın aldı18 izlenme
2 yıl önce 15 bin dolar değer biçilen tablo, 14 milyon dolara satıldı
Gazze'de açlık: Filistinliler gökyüzünden yardım bekliyor
Avukat Feyza Altun adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Sultan Abdülhamit'in 134 yıl önceki petrol haritası gerçek çıktı! İşte Türkiye'de petrol bulunan 5 şehir