İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Metin Uca, bugün öğlen saatlerinde Kocatepe Camisi'nde düzenlenen cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.
Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, geçtiğimiz günlerde Dilovası'nda geçirdiği kazanın ardından İstanbul'da tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımda geçirdiği tedavi sürecinin ardından Uca, dün hayata veda etti. Sanatçının cenazesi, İstanbul'da düzenlenen törenin ardından Ankara'ya getirildi ve Kocatepe Camii'nde öğlen cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi, yakınları, milletvekilleri ve sevenleri katıldı.
Metin Uca'nın cenazesi, Kocatepe Camii avlusunda duygusal anlara sahne oldu. Cenaze namazı sırasında, ablası Mehtap Uca Erdoğan dakikalarca tabutun başında ağladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de birer çelenk göndererek Metin Uca'ya olan saygılarını sundular.
Cenaze namazının kılınmasının ardından, Cebeci Asri Mezarlığı'nda Metin Uca'nın naaşı toprağa verildi. Ancak, cami avlusunda bulunan ve cenaze namazının kılınmaması gerektiğini söyleyen 2 kişi nedeniyle gerginlik yaşandı. Yakınların ve imamın müdahalesiyle gerginlik kontrol altına alındı, cenaze huzur içinde defnedildi.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Hedefimiz enflasyonu önümüzdeki yıl sonunda yüzde 36'ya, 2025'de ise tek haneye düşürmek19 izlenme
Adalet Bakanı Tunç: Kirada yüzde 25 sınırı günün şartlarına belirlenecek10 izlenme
İstanbul'daki düğün sektörü Salı gününün resmi tatil olmasını istiyor9 izlenme
Ünlü oyuncu Selen Soyder'in annesi hayatını kaybetti11 izlenme
Bakan Nebati Uçakta Yaşadığı Tartışma için Açıklama Yaptı11 izlenme
Akbaşoğlu, Emekli Zamlarını Açıkladı15 izlenme
Dolar/TL 28,69 seviyesinde işlem görüyor8 izlenme
TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, " Et fiyatlarında artış olabilir"10 izlenme
Ünlü şarkıcı Öykü Gürman, Bakü'de evlendi! İşte nikahtan kareler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilikte yaş yükseltilmesine ilişkin bir çalışmamız yok
30 Ağustos programı belli oldu
Değişimcilerin umudu CHP İstanbul İl Kongresi ile büyüdü: “Genel Merkez artık eskisi kadar konforlu değil”