İstanbul'da bir banka şube müdürünün, "yüksek karlı gizli fon" vaadiyle milyarlık vurgun yaptığı iddialarına dair yeni detaylar ortaya çıktı. Banka şube müdürü Seçil Erzan ve suç ortağı Nazlı Can'ın, futbol dünyasından ünlü isimler ve iş insanlarını dolandırdığı öne sürülen olaya dair yeni görüntüler basına yansıdı.
Erzan'ın, kuyumcu iş insanı Ömer Kahraman ile yaptığı görüntülü konuşma ve dolandırıcılıkta kullanılan paralarla poz veren Nazlı Can'ın fotoğrafları dosyaya eklenmiş durumda. Ömer Kahraman'ın ifadesine göre, Seçil Erzan kendisini telefonla arayarak yüksek getirili bir fon hakkında bilgilendirmiş ve bu fonun içinde bazı ünlü futbolcuların da bulunduğunu iddia etmiş. Erzan'ın, bu fonun sınırlı bir gruba ait olduğunu ve boşluklar olduğunda değerli müşterileri dahil ettiğini söylediği belirtiliyor.
Seçil Erzan, Ömer Kahraman'ı ikna etmek için görüntülü görüşmeler düzenlemiş, bu görüşmelerin birinde Ömer Kahraman'la olan konuşmaların ekran kaydı alınmış. Öte yandan, iş insanı Kahraman'ın Nazlı Can'a teslim ettiği paralarla poz verdiği fotoğraflar da dosyaya eklenmiş. Kahraman'ın ifadesine göre, Erzan'ın gönderdiği kişi olan Nazlı Can, elden teslim alınan paraların fotoğraflarını çekerek Seçil Erzan'a göndermiş.
Bu gelişmeler, futbol dünyası ve iş dünyasından önemli isimlerin karıştığı iddia edilen dolandırıcılık skandalına dair soruşturmanın derinleştiğini gösteriyor.
Aile ve Gençlik Fonu teklifi Meclis'te kabul edildi20 izlenme
Akşener: Her yerde yerel seçime oy verecekmiş gibi çalışıyoruz22 izlenme
Yılmaz Tunç'tan Polat Ailesi açıklaması: Yargı, suç örgütlerinin üzerine gitmeye devam edecek16 izlenme
Hamas'ın Şifa Hastanesi'nde üssü olduğuna dair kanıt bulunmaması İsrail üzerindeki ateşkes baskısını artıracak12 izlenme
Alaplı Protokolü ve Muhtarlar kahvaltıda buluştu…22 izlenme
Deprem öncesi 6 milyona satılan daireler 1 milyona alıcı bulamıyor13 izlenme
Ünlü şarkıcı Ariana Grande'nin evine 92 kez giren sapık, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı20 izlenme
Tepkilerin odağındaki Trendyol, Gazze için kesenin ağzını açtı! 10 milyon dolar yardım yapacaklar21 izlenme