Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, RTÜK tarafından para cezası ve yayın durdurma cezasına maruz kaldığı için yeni bölümü yayınlanmadı. Deniz, yaşanan bu duruma karşı büyük bir isyanla tepki gösterdi.
RTÜK'ün verdiği cezalara karşı sosyal medya üzerinden sesini duyuran Özcan Deniz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duruma açıklık getirdi. Deniz, "Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak'ta yeniden ekranlardayız" ifadeleriyle yaşanan haksızlık karşısındaki duygularını dile getirdi.
Kızıl Goncalar dizisinin aldığı eleştirilere ve RTÜK tarafından uygulanan cezalara karşı Deniz'in bu isyanı, izleyicileri ve hayranlarını da etkilemiş olabilir. 22 Ocak'ta dizinin tekrar ekrana döneceğini belirterek, yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyicilere bir umut ışığı da sunmuş oldu.
Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları18 izlenme
Pavyonda çıkıp büyük üne sahip olan şarkıcılar18 izlenme
İbn-i Sina''dan bin yıllık reçete!13 izlenme
Kocamın adam olduğunu sanmıştım24 izlenme
Dişli aday19 izlenme
8. evlilik yakındır o zaman23 izlenme
Meğer Tv'de gördüğümüz herkes akrabaymış24 izlenme
Herkes önlemini alsın!18 izlenme