Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Şakir Öner Günhan (82), Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Özel bir hastanede kanser tedavisi gören Günhan, yoğun bakım ünitesinde 5 günlük tedaviye rağmen kurtarılamadı. Cenazenin yarın öğle namazının ardından Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Bitez Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.
Bodrum'da uzun yıllardır yaşayan Şakir Öner Günhan, Türk Halk Müziği sanatçısı, yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak görev yapmıştı.
Şakir Öner Günhan, 1942 yılında Bursa'nın Mudanya ilçesinde doğdu. Memur bir babanın çocuğu olan Günhan, ilkokul ve ortaokulu Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı. Lise eğitimini Ankara'da alan Günhan, Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi'nden ve Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca Ankara Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nden de başarıyla mezun olan Günhan, 1966'da Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı olarak TRT'ye katıldı. TRT'de prodüktör olarak çalıştığı 1973 yılından itibaren birçok televizyon programında sunucu, yönetmen ve yapımcı olarak görev aldı. "Yörelerimiz Türkiye", "Ankara Rüzgarı" ve "Türkülerin Hikayesi" gibi programlar bunlardan sadece birkaçıydı.
SON DAKİKA 2024'ün en şanslı burçları belli oldu Para ve ev sahibi olacaklar DETAYLAR YORUMDA14 izlenme
Herkes her yerde arıyor! Cinayetin sırrı...23 izlenme
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Antalya ve Muğla'da kıyıya vuran cesetlere ilişkin açıklama26 izlenme
TEMİZLİKTE KÜÇÜK SIRLAR! 1 KAPAK DÖKÜN, YUMUŞATICI DEĞİL14 izlenme
AK PARTİ 'YE KATILDI15 izlenme
Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi24 izlenme
Fıkra olurda böylemi komik olur arkadaş bu neya karnım ağrıdı gülmekten15 izlenme
Araba sahiplerinin vay haline! Motorine 1 lira 80 kuruş zam daha23 izlenme